Vooruitzichten in de wereld van de Woningcorporaties

Er wonen nu ongeveer 4 miljoen mensen in 2,3 miljoen huurwoningen van corporaties. In 2019 zijn in totaal 70.716 nieuwbouwwoningen gebouwd en daar komen nog circa 10.000 transformatiewoningen bij. Volgens de Nationale Woonagenda zijn er afspraken gemaakt om in de periode van 2018-2021 jaarlijks 75.000 nieuwe of getransformeerde woningen te realiseren. Maar in 2021 wordt wel een dip verwacht als gevolg van een terugval in de vergunningverlening in 2019 en 2020.

De bevolking groeit en huishoudens worden kleiner. Ouderen blijven bovendien langer zelfstandig wonen. Een steeds grotere groep vindt steeds moeilijker een geschikt en betaalbaar huis. Ook omdat de huren bij commerciële verhuurders of prijzen van koopwoningen soms buiten proportioneel zijn. Het aantal dak- en thuislozen neemt sterk toe. Corporaties kunnen, bij uitstek, die woningen bouwen waar mensen om zitten te springen. Woningcorporaties leveren een belangrijke bijdrage aan huisvestingsoplossingen en ze lopen voorop in verduurzaming.

Om doelen te bereiken zijn in de komende jaren tal van professionals nodig zoals opzichters, bouwkundig medewerkers, projectleiders, ontwikkelaars, verhuurmakelaars en woonconsulenten.

In 2050 energieneutrale woningen

Werken bij een corporatie betekent werken in de wereld van betaalbare sociale huurwoningen. Je ondersteunt onze opdrachtgevers door het inzetten van jouw expertise op het gebied van onderhoud, duurzaamheid, verhuren en het ontwikkelen van nieuwe betaalbare woningen. Jouw inzet levert een bijdrage aan zowel het verduurzamen als aan de klimaatdoelstellingen van de corporaties om in 2050 geheel energieneutrale woningen te kunnen verhuren.

Een volgende carrièrestap

Denk je in de komende jaren een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de ambities die woningcorporaties hebben? Ben je toe aan een volgende stap. Neem dan contact op met een vestiging van ons bij jou in de buurt. Dan gaan wij samen kijken welke mogelijkheden naadloos aansluiten op jouw persoonlijke wensen en eisen. Is één van onze vacatures je op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw uitgebreide C.V. en motivatie en wij nemen contact met je op.

Bij Centerpoint is die baan er voor jou of we gaan samen op pad om die baan te zoeken. Bekijk nu, onderstaand, een aantal van onze vacatures bij Woningcorporaties.

Projectmanager Woningcorporatie – ’s Hertogenbosch

In verband met de groei van de orderportefeuille van de opdrachtgever is er een vacature ontstaan voor een gedreven projectmanager met ervaring in vastgoed.
Bekijk vacature

Projectleider Planmatig Onderhoud – Amsterdam

Jij, de projectleider planmatig onderhoud, bent verantwoordelijk voor de aansturing en realisatie van de projecten op basis van geld, tijd en kwaliteit. Bedenk wel, veel van de projecten worden gerealiseerd in bewoonde toestand en daar heb je speciale vaardigheden en geduld voor nodig. Heeft u dit? Reageer dan!
Bekijk vacature

Projectleider (Nieuwbouw) Vaste baan. – Rotterdam

Wij zijn op zoek naar Young professionals die als projectleider nieuwbouw aan de slag willen bij een woningcorporatie! Jij zorgt samen met verschillende partners ervoor dat er een fijne leefomgeving ontstaat in de wijken.
Bekijk vacature

Planner Servicedienst Bonnenwerk – Hilversum

Jij coördineert, als spin in het web, diverse kleinere onderhoudsprojecten in opdracht van de corporatie. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die het overzicht weet te bewaren, die weet hoe de processen lopen en die in staat is om op een correcte manier met bewoners weet om te gaan. Denk jij dat jij hiertoe
Bekijk vacature

projectleider onderhoud en verduurzamen van woningen en appartementen. – Utrecht

Projectleider onderhoud en verduurzamen van woningen en appartementen
Bekijk vacature

Projectleider Onderhoud (Vaste baan) – Rotterdam

Het primair verantwoordelijk zijn voor het soepel doorlopen van de fases van de verschillende projecten dat is jou taak!
Bekijk vacature

VVE Beheerder (Vaste baan) – Rotterdam

Ben jij proactief en zoek jij altijd naar mogelijkheden om de klant optimaal te kunnen bedienen dan en is ondernemen jou niet vreemd?
Bekijk vacature

Projectleider Onderhoud (vaste baan bij de opdrachtgever). – Regio Arnhem

Altijd al regisseur willen worden dan kan je bij ons aan het werk als bouwregisseur en begeleid je als projectleider alle bouwactiviteiten op de diverse woningbouwcomplexen.De projecten bevinden zich in de omgeving van Arnhem.
Bekijk vacature

Projectopzichter Planmatig Onderhoud en Nieuwbouw – Den Helder

Een uitdagende rol waarin jij toezicht houdt op zowel nieuwbouwprojecten als op renovatie en onderhoud!
Bekijk vacature

Projectleider Planmatig Onderhoud (werving en selectie). – Utrecht

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van planmatig onderhoud en werk je aan leefbare en duurzame woonwijken. Mede door jouw inzet scoren wij hoog op klanttevredenheid.Dit betreft een vacature op basis van een werving en selectie procedure.
Bekijk vacature

0 replies on “Vacatures Woningcorporaties”