Projectleider Planmatig Onderhoud (werving en selectie) – Utrecht

Introductie

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van planmatig onderhoud en werk je aan leefbare en duurzame woonwijken. Mede door jouw inzet scoren wij hoog op klanttevredenheid.

Dit betreft een vacature op basis van een werving en selectie procedure.

Organisatie

De organisatie is een grote groene vastgoedbeheerder van woningen, commerciële gebouwen en zorgcomplexen in de regio Utrecht.

Functie

Als projectleider planmatig onderhoud, werk je nauw samen met onze contractpartners en zorg je voor het uitvoeren van het contractonderhoud. Je controleert de technische staat van de gebouwen en signaleert technische gebreken. Je controleert werkzaamheden van de contractpartners op de geleverde resultaten en je bespreekt regelmatig de kwaliteit van de dienstverlening.

Functie-eisen

Als Projectleider Planmatig Onderhoud beschik je over een een afgeronde technische HBO opleiding en ben je in staat om zelfstandig projectmatig te werken.
Je hebt een goed ontwikkeld helicopterview en je bent in staat om procesmatig te werken. Je hebt ervaring met verduurzamingsprojecten en het normale reguliere planmatig onderhoud.
Omdat je nauw samenwerkt met contractpartners is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt aan een professionele uitvoering van het onderhoudscontract.

Aanbod

Je kunt rekenen op een marktconform salaris conform de CAO Woondiensten. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die minimaal 2 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie.
Een uitdagende functie in een procesmatig gerichte organisatie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544 of 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, aan de opdrachtgever ter beschikking stellen. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.