Kennis en ervaring is goud waard!

Slaag je er niet in om, bijvoorbeeld gezien jouw leeftijd, een passende nieuwe uitdaging te vinden of ben je er nog niet uit welke volgende stap je wil zetten en wil je voor tenminste 32 uur per week aan de slag dan ben jij de Senior Professional waarmee onze consultants in contact willen komen. Bel ons en we maken een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Tijdens dat gesprek willen we weten waar je nu staat, waar je heen wil en wat je nog wil bereiken. Je bent wellicht niet MBO of HBO opgeleid maar je beschikt wel over een enorme kennis, ervaring en professionaliteit. En die is goud waard.

Maatwerk

Dat is meestal nodig. Staan alle lichten op groen dan gaan we aan de slag om jouw kwaliteiten, uiteraard geheel anoniem, onder de aandacht te brengen van zorgvuldig geselecteerde bedrijven die voldoen aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Bedrijven maken graag gebruik van jouw brede werkervaring, kennis en inzicht. Senior Professionals zijn van onschatbare waarde voor onze opdrachtgevers.

Ben jij die Senior Professional die zijn toegevoegde waarde goed inziet? Neem dan contact op met één van onze consultants via Amsterdam 020 – 670 2100 (Luuk Thielen), Utrecht 030 – 782 0544 (Sybren Visser), Rotterdam 010-436 3731 (Randy van Vliet) of Den Bosch 073-7040409 (Thea van Gelderen).

Je kan ook een e-mail sturen naar seniorprofessionals@centerpointadvies.nl en wij nemen contact met je op.

Onze Vacatureservice

De vacatureservice is een ideaal middel als je je aan het oriënteren bent. Natuurlijk komt het voor dat een door ons gepubliceerde vacature past bij jouw ambities. Maar nog vaker, zo is onze ervaring, is maatwerk vereist en gaan wij voor je op zoek naar de juiste vacature.

Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures in jouw regio neem dan een abonnement op onze Vacatureservice.

Persoonlijke mail

Centerpoint werkt bij voorkeur vanuit jouw perspectief. Het gaat per slot van rekening om jouw carrière. Daarom begrijpen wij heel goed dat een volgende stap naadloos moet aansluiten op jouw wensen en eisen. Overweeg je een volgende carrièrestap maar wil je eerst weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Dan kan je jouw wensen kenbaar maken via onderstaande formulier of direct via een open sollicitatie formulier.

    Vestiging van uw keuze

    0 replies on “Senior Professionals”