Werken vanuit jouw perspectief

Veel professionals kiezen voor een (opvolgend) vast dienstverband en dan zijn ze bij Centerpoint, als het werving en selectiebureau voor de bouw, aan het juiste adres. Als je liever eerst gedetacheerd wil worden is dat natuurlijk ook mogelijk.

Wat jouw invalshoek ook is we moeten in ieder geval, heel zorgvuldig, jouw persoonlijke wensen en eisen goed in kaart brengen. Wat zijn jouw ambities, talenten en succesfactoren. Zijn er verbeterpunten en groeikansen.
Het op te stellen competentieprofiel is daarvoor een ideaal hulpmiddel. Dat profiel wordt overigens nooit ingezien door derden.

Samen met jouw consultant bespreek je vervolgens het verdere traject. Is er een actuele vacature die naadloos aansluit bij jouw ambities dan zullen we die vanzelfsprekend met je bespreken. Is dat niet het geval dan zullen we maatwerk moeten gaan leveren. We maken dan een brede selectie van bedrijven die past bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Maatwerk leveren is een arbeidsintensief traject. Heb je al enkele procedures lopen dan wachten we liever eerst de resultaten daarvan af. Als je door meerdere bureaus vrijwel gelijktijdig in de markt wordt gepresenteerd worden jouw kansen kleiner. We gaan het liefst exclusief voor jou aan de slag. Natuurlijk houden onze consultants je goed op de hoogte van hun vorderingen.

Senior Professionals

Ook Senior Professionals zijn bij Centerpoint van harte welkom. Bedrijven maken graag gebruik van jouw brede werkervaring, kennis en inzicht. Senior Professionals zijn van onschatbare waarde voor onze opdrachtgevers.

Zet nu de volgende stap

Ben je toe aan een volgende stap en spreekt onze werkwijze jou aan? Neem dan contact op met een vestiging van Centerpoint bij jou in de buurt. Dan gaan wij samen kijken welke mogelijkheden er zijn. Je kan ook alvast je C.V. sturen en jouw motivatie om die volgende stap te gaan zetten. Wij nemen dan, bij ontvangst, direct contact met je op.

Bij Centerpoint is die baan er voor jou of we gaan die baan voor je vinden. Bekijk ook eens alle vacatures die we hebben in de Bouw, de Civiele Techniek, het Vastgoed en Woningcorporaties, of de Ontwerp- en Adviesbureaus.

Persoonlijke mail

Centerpoint werkt bij voorkeur vanuit jouw perspectief. Het gaat per slot van rekening om jouw carrière. Daarom begrijpen wij heel goed dat een volgende stap naadloos moet aansluiten op jouw wensen en eisen. Overweeg je een volgende carrièrestap maar wil je eerst weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Dan kan je jouw wensen kenbaar maken via onderstaande formulier of direct via een open sollicitatie formulier.

    Vestiging van uw keuze

    0 replies on “Professionals”