Wij staan voor je klaar

Onze consultants staan voor je klaar als je je aan het oriënteren bent of plannen hebt om een volgende carrièrestap te zetten. Dan is een vrijblijvend gesprek op één van onze kantoren daarvoor een prima start.

Werken vanuit jouw perspectief

Ben je op zoek naar een nieuwe of eerste vaste baan? Of wil je liever eerst gedetacheerd worden om op termijn een vast dienstverband aan te gaan? Of  ben je nog niet zover en wil je, via detachering, eerst meer werkervaring verkrijgen door bij uiteenlopende bedrijven in de keuken te kijken en dan pas een definitieve keuze te maken. Het is aan jou!

Wat jouw invalshoek ook mag zijn we moeten in ieder geval, heel zorgvuldig, jouw persoonlijke wensen en eisen in kaart brengen. Wat zijn jouw ambities, talenten en succesfactoren. Zijn er verbeterpunten en groeikansen. Het op te stellen competentieprofiel is daarvoor een ideaal hulpmiddel.

Uitgangspunten

Zijn de uitgangspunten voor verdere samenwerking helder en haalbaar dan bepaal je, samen met jouw consultant, het verdere traject. Is er een actuele vacature die naadloos aansluit bij jouw ambities dan zullen we die vanzelfsprekend met je bespreken. Is dat niet het geval dan zullen we maatwerk moeten gaan leveren. Jouw consultant maakt dan een brede selectie van bedrijven waarvan hij of zij denkt dat ze passen bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Omdat maatwerk leveren een arbeidsintensief traject is en heb je zelf al enkele procedures lopen dan wachten we daarvan liever eerst de resultaten af. Als je door meerdere bureaus vrijwel gelijktijdig in de markt wordt gepresenteerd worden jouw kansen kleiner. Daarom gaan we het liefst exclusief voor jou aan de slag.  Natuurlijk houden onze consultants je goed op de hoogte van hun vorderingen.

Zet nu de volgende stap

Ben je toe aan een volgende stap en spreekt onze werkwijze jou aan? Neem dan contact op met een vestiging van Centerpoint bij jou in de buurt. Dan gaan wij samen kijken welke mogelijkheden er zijn. Je kan ook alvast je C.V. sturen en jouw motivatie om die volgende stap te gaan zetten. Wij nemen dan, bij ontvangst, direct contact met je op.

Bij Centerpoint is die baan er voor jou of we gaan die baan voor je vinden. Bekijk ook eens alle vacatures die we hebben in de Bouw, de Civiele Techniek, het Vastgoed, de Ontwerp- en Adviesbureaus of de Woningcorporaties.

Persoonlijke mail

Centerpoint werkt bij voorkeur vanuit het perspectief van de kandidaat. Het gaat per slot van rekening om jouw carrière. Daarom begrijpen wij heel goed dat een volgende stap naadloos moet aansluiten op jouw wensen en eisen. Overweeg je een volgende carrièrestap maar wil je eerst weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Dan kun je jouw wensen kenbaar maken via onderstaande formulier of direct via een open sollicitatie formulier.

    0 replies on “Professionals”