Een volgende stap voor Young Professionals

Kom je (bijna) uit de school- of collegebanken en weet je nog niet welke job het beste bij je past of ben je al aan de slag maar had je meer verwacht van jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt dan kan Centerpoint jouw nieuwe werkgever zijn! Heb je een MBO of HBO Bouwkunde of Civiele Techniek opleiding en wil je verder leren en relevante werkervaring verkrijgen voor jouw ideale functie in de bouw dan ben jij de Young Professional waar we graag een oriënterend gesprek mee willen hebben.

Competenties

We willen weten waar je nu staat, waar je heen wil en vooral wat je wil bereiken. Dat je wilt groeien in kennis, ervaring en professionaliteit spreekt voor zich. Daarom gaan we dieper in op het door jou vooraf (online) opgestelde competentieprofiel. We meten welke competenties en persoonlijke eigenschappen extra aandacht nodig hebben en welke aanvullende scholing daar eventueel voor nodig is. Vervolgens gaan we samen vaststellen op welke wijze wij je kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw ambities.

Verder ontwikkelen?

Een Young Professional tekent bij Centerpoint een contract voor 2 of 3 jaar. Tijdens die periode wordt je door ons gedetacheerd naar die bedrijven die passen binnen het ontwikkelplan dat we samen opstellen. In die 2 of 3 jaar ga je in een aantal functies als junior aan de slag. En dat doe je samen met jouw vaste consultant waar je, gedurende de gehele contractperiode, mee optrekt.

Aantrekkelijk startsalaris

Je start bij Centerpoint direct met een aantrekkelijk salaris. Daarnaast heb je recht op 40 vakantie- en ADV dagen en 3 Kort Verzuimdagen. Daarvan worden iedere maand naar rato 13 dagen direct uitbetaald in de vorm van een toeslag van 5%. Bovendien heb je, per jaar, recht op 5 extra doorbetaalde studiedagen en heb je een  persoonlijk opleidingsbudget van € 2000,00 per jaar tot je beschikking.

Heb je de eerste 12 maanden met goed gevolg afgerond en begin je aan de volgende 12 maanden dan zorgen we voor een leaseauto en een mobiele telefoon. Na 2 of 3 jaar zorgt jouw consultant, als je dat wil, voor een vaste baan die je op het lijf is gesneden bij één van onze vaste relaties. Als je bij ons wil blijven werken is dat natuurlijk ook mogelijk.

Het maximale uit jezelf halen?

Ben jij de Young Professional die het maximale uit zichzelf wil halen neem dan contact op met Randy van Vliet van onze vestiging in Rotterdam 010 – 436 3731 of stuur een e-mail naar youngpro@centerpointadvies.nl en wij nemen contact met je op.

Download onze brochure voor Young Professionals.

Onze Vacatureservice

De vacatureservice is een ideaal middel als je je aan het oriënteren bent. Natuurlijk komt het voor dat een door ons gepubliceerde vacature past bij jouw ambities. Maar nog vaker, zo is onze ervaring, is maatwerk vereist en gaan wij voor je op zoek naar de juiste vacature.

Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures in jouw regio neem dan een abonnement op onze Vacatureservice.

Persoonlijke mail

Centerpoint werkt bij voorkeur vanuit het perspectief van de Young Professional. Het gaat per slot van rekening om jouw eerste carrièrestappen. Wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Dan kan je jouw wensen kenbaar maken via onderstaande formulier of direct via het open sollicitatie formulier.

    Vestiging van uw keuze

    0 replies on “Young Professionals”