Centerpoint wil graag in contact komen met recruiters

Het aanbod op de markt voor bouwprofessionals neemt af en zal in de komende jaren verder afnemen. Daarentegen neemt de arbeidsmobiliteit toe en is er een grote groep professionals die een nieuwe uitdaging aan wil gaan door een volgende carrièrestap te gaan zetten.

Centerpoint wil de huidige en nieuwe vestigingen versterken met recruiters voor 32-40 uur per week die zich volledig gaan richten op het werven en (voor)selecteren van bouwprofessionals. Een recruiter werkt nauw samen met een senior consultant van Centerpoint.

De recruiter onderhoudt via onze eigen bestanden maar ook via de Social Media contacten met de aanbodzijde van de arbeidsmarkt en is (mede) verantwoordelijk voor de werving van professionals in o.a. de aannemerij, de projectontwikkeling en het vastgoedbeheer/management.
De recruiter stelt zijn of haar eigen wervingsplannen op en neemt gevraagd of ongevraagd de nodige initiatieven om de juiste bouwprofessionals te interesseren voor de diensten van Centerpoint.

De recruiter werft en selecteert, voert eerste selectiegesprekken, meet competenties en vraagt naar en controleert referenties. Iedere bouwprofessional die, naar de mening van de recruiter, geschikt is om geplaatst te worden wordt door de recruiter aangeboden aan de senior consultant van een Centerpoint vestiging.

Een recruiter bouwt aan zijn of haar eigen netwerk en is continue bezig dit netwerk verder uit te breiden. De Social Media spelen daarbij een belangrijke rol. De recruiter moet dan ook heel goed zijn of haar weg weten in de Social Media.

Voor onze bestaande en nieuw te openen vestigingen willen wij in contact komen met recruiters die een HBO werk- en/of denkniveau hebben. U heeft tenminste 5 jaar ervaring als recruiter bij voorkeur in de Bouwkunde of Civiele techniek. Een recruiter kan rekenen op een zeer aantrekkelijk primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket (> 36,5K bij een full time dienstverband) exclusief een zeer bijzondere bonusregeling.

Indien u meent te voldoen aan de gestelde eisen en geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging dan nodigen wij u uit te reageren door uw CV en motivatie te mailen naar d.vanhouten@cpa-centerpoint.nl.

Toegevoegde waarde en persoonlijke ontwikkeling staan bij Centerpoint centraal

Centerpoint steunt War Child