Consultant bij Centerpoint?

Werken bij het werving en selectiebureau voor de bouw? Dat biedt interessante uitdagingen! De bouw staat aan de vooravond van zeer positieve ontwikkelingen. Wij willen graag in contact komen met een

Consultant West/Midden Brabant

In een uitdagende markt ga jij, samen met gemotiveerde collega’s, bouwprofessionals in contact brengen met gerenommeerde bouwbedrijven. Door de veelzijdigheid van de werkzaamheden werk je bovendien dagelijks aan je verdere persoonlijke ontwikkeling. Zo begeleid je Young Professionals die tijdens hun opleiding aan de slag zijn bij “jouw” opdrachtgevers. Of je zorgt voor een succesvolle plaatsing van een zeer ervaren bouwprofessional bij de werkgever waar hij altijd al naar toe wilde. Bij Centerpoint kan jij net dat belangrijke verschil maken voor jouw kandidaten.

Je kent jouw professionals als geen ander en je weet wat hen bezighoudt. Daarom ben je een sterke gesprekspartner. Iedere dag bouw je aan je relatienetwerk en je werft, selecteert en contracteert alleen de beste bouwprofessionals. Daartoe voer je dagelijks intakegesprekken en zorg je voor de perfecte match.

Als consultant ben je proactief met het aan je binden van bouwprofessionals. Vanzelfsprekend ben je een initiatiefnemer, zeer klantgericht en altijd bezig met het verder bouwen aan je netwerk.

Functie-eisen

Je bent momenteel actief in een rol binnen de bouw en doet dat op een HBO werk- en denkniveau. Het is jouw ambitie om het vak van consultant je 100% eigen te maken en je wilt de onderste steen boven halen om de juiste kandidaten te vinden voor jouw klanten. Bovendien ben je een professionele gesprekspartner met een klantgerichte instelling. Je schakelt snel en je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen de bouw. Je voelt goed aan wat bouwprofessionals bezig houdt. Ervaring met detachering, recruitment of werving en selectie is een pré. Centerpoint is een gecertificeerd bedrijf. Werken volgens een strak proces vormt voor jou dan ook geen enkel bezwaar. Je beheerst de Nederlands taal uitstekend zowel in woord als geschrift.

Zelfstandige functie binnen een eigen werkgebied

Als Consultant bij Centerpoint heb je een eigen werkgebied. Op dit moment hebben wij een vacature in West / Midden Brabant. Je woont daarom in de regio Breda/Tilburg. Je bent 2 dagen per week op onze vestiging in Rotterdam en de overige dagen in jouw regio. Je werkt dan vanuit huis en bent in die dagen vaak te vinden bij je klanten of op ons kantoor in Den Bosch voor het voeren van selectiegesprekken.

Competenties en persoonlijke eigenschappen

De functie van Consultant is een zeer zelfstandige functie. Dat betekent dat je heel goed zelfstandig moet kunnen werken. Daarom maakt het online opstellen van een competentieprofiel deel uit van onze selectieprocedure. Belangrijke competenties zijn voor ons ondernemerschap, besluitvaardigheid, prestatiemotivatie en incasseringvermogen. Sterke persoonlijke eigenschappen om de functie van consultant met succes uit te voeren zijn initiatief, overzicht, zelfdiscipline, vasthoudendheid en creativiteit.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform bruto salaris afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring;

  • Maandelijks ontvang je een toeslag voor een zelf af te sluiten pensioenvoorziening;
  • Goede secundaire voorwaarden waaronder een telefoon, leaseauto ook voor privégebruik, laptop, 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en een sportschoolabonnement.
  • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling bij het overschrijden van het begrote regiobudget;
  • Opleidingsmogelijkheden via het opleidingsbudget van Centerpoint;
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van senior consultant;

Centerpoint is het werving en selectiebureau voor bouwprofessionals die onder andere een vast dienstverband ambiëren. Ben je geïnteresseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in een zich sterk ontwikkelende branche? Ga je graag de uitdaging aan stuur dan jouw sollicitatiebrief met motivatie naar Centerpoint, Eendrachtsweg 41, 3012 LD te Rotterdam t.a.v. Thea van Gelderen of stuur een e-mail naar t.vangelderen@centerpointadvies.nl.

0 replies on “Interne vacatures”