Consultant bij Centerpoint?

Werken bij het werving en selectiebureau voor de bouw? Dat biedt interessante uitdagingen want de bouw staat aan de vooravond van zeer positieve ontwikkelingen. Wij willen graag in contact komen met een

                                                     Consultant

In een uitdagende markt ga jij, samen met gemotiveerde collega’s, bouwprofessionals in contact brengen met gerenommeerde bouwbedrijven. Door de veelzijdigheid van de werkzaamheden werk je bovendien dagelijks aan je verdere persoonlijke ontwikkeling. Zo begeleid je Young Professionals die tijdens hun opleiding aan de slag zijn bij “jouw” opdrachtgevers. Of je zorgt voor een succesvolle plaatsing van een zeer ervaren bouwprofessional bij de werkgever waar hij altijd al naar toe wilde. Bij Centerpoint kan jij net dat belangrijke verschil maken voor jouw kandidaten.

Je kent jouw professionals als geen ander en je weet wat hen bezighoudt. Je bent daarom een sterke gesprekspartner. Je bouwt iedere dag aan je relatienetwerk en je werft, selecteert en contracteert alleen de beste bouwprofessionals. Daartoe voer je dagelijks intakegesprekken en zorg je voor de perfecte match.

Als consultant ben je proactief met het aan je binden van bouwprofessionals. Je bent een initiatiefnemer, zeer klantgericht en altijd bezig met het verder bouwen aan je netwerk.

Functie-eisen

Je bent momenteel actief in een rol binnen de bouw en doet dat op een HBO werk- en denkniveau. Je hebt de ambitie om het vak van consultant je eigen te maken en je wilt de onderste steen boven halen om de juiste kandidaten te vinden voor jouw klanten. Bovendien ben je een professionele gesprekspartner met een klantgerichte instelling. Je schakelt snel en je bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen de bouw. Je voelt goed aan wat bouwprofessionals bezig houdt. Ervaring met detachering, recruitment of werving en selectie is een pré. Centerpoint is een gecertificeerd bedrijf. Werken volgens een strak proces vormt voor jou dan ook geen enkel bezwaar. Je beheerst de Nederlands taal uitstekend zowel in woord als geschrift.

Competenties en persoonlijke eigenschappen

Het online opstellen van een competentieprofiel maakt deel uit van onze selectieprocedure. Belangrijke competenties zijn voor ons ondernemerschap, besluitvaardigheid, prestatiemotivatie en incasseringvermogen. Sterke persoonlijke eigenschappen om de functie van consultant met succes uit te voeren zijn initiatief, overzicht, zelfdiscipline, vasthoudendheid en creativiteit.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform bruto salaris afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring;
 • Maandelijks ontvang je een toeslag van € 700,00 euro voor een zelf af te sluiten pensioenvoorziening;
 • Goede secundaire voorwaarden waaronder een telefoon, leaseauto ook voor privégebruik, laptop, 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en een sportschoolabonnement.
 • Een bonusregeling bij het gezamenlijk realiseren van het begrote bedrijfsresultaat;
 • Een extra bonus bij het persoonlijk realiseren van een werving en selectie- of detacheringopdracht;
 • Verdere opleidingsmogelijkheden via het opleidingsbudget van Centerpoint;
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van senior consultant;

Centerpoint is het werving en selectiebureau voor bouwprofessionals die een vast dienstverband ambiëren.  Dit jaar bestaat Centerpoint 30 jaar. Ben je geïnteresseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in een zich sterk ontwikkelende branche en ga je graag de uitdaging aan om, vanuit onze vestiging in Rotterdam,

onze activiteiten in Noord Holland verder uit te bouwen stuur dan jouw sollicitatiebrief met motivatie naar Centerpoint, Parkstraat 6, 3016 BD te Rotterdam of stuur een e-mail naar rotterdam@centerpointadvies.nl.

 

Social Media Consultant bij Centerpoint?

Werken bij het werving en selectiebureau voor de bouw? Dat biedt interessante uitdagingen want de bouw staat aan de vooravond van zeer positieve ontwikkelingen. Wij willen graag in contact komen met een

                                        Social Media Consultant Rotterdam

In een uitdagende markt ga jij, samen met gemotiveerde collega’s, zorgen voor de werving van bouwprofessionals via de Social Media en tal van andere kanalen.

Centerpoint is al ruim 30 jaar actief in de werving, selectie en detachering van bouwprofessionals. De werving vindt voor een deel plaats via de Social Media. Bovendien beschikken we over een kandidatenbestand met ruim 10.000 bouwprofessionals dat, door voortdurend updaten, actueel gehouden moet worden. Als Social Media consultant assisteer je, vanuit onze vestiging in Rotterdam, onze consultants op de 4 vestigingen. Dat doe je door bouwprofessionals persoonlijk te benaderen en passende vacatures onder hun aandacht te brengen, door vacatures te plaatsen op onze website en in de Social Media, door onze website actueel te houden onder andere door het plaatsen van de laatste nieuwsberichten en zorg je voor perfecte regionale LinkedIn pagina’s.

Functie-eisen

Je bent momenteel actief in de Social Media of je bent zeer geïnteresseerd in de mogelijkheden daarvan. Je hebt een  HBO werk- en denkniveau en de ambitie om de functie van Social Media Consultant een vaste plaats te geven binnen Centerpoint. Je wilt de onderste steen boven halen om de juiste kandidaten te vinden voor jouw collega’s. Je schakelt snel, wil een professionele gesprekspartner zijn en daarom vind je het vanzelfsprekend om op de hoogte te zijn van recente marktontwikkelingen. Ervaring met recruitment of werving en selectie is een pré. Centerpoint is een gecertificeerd bedrijf. Werken volgens een strak proces vormt voor jou dan ook geen enkel bezwaar. Het is heel belangrijk dat je de Nederlands taal uitstekend beheerst en je hebt er geen moeite mee om pakkende vacatureteksten te (leren) schrijven.

Competenties en persoonlijke eigenschappen

Het online opstellen van een competentieprofiel maakt deel uit van de selectieprocedure. Belangrijke competenties zijn voor ons ondernemerschap, besluitvaardigheid, prestatiemotivatie en incasseringvermogen. Sterke persoonlijke eigenschappen om de functie van Social Media consultant met succes uit te voeren zijn initiatief, overzicht, zelfdiscipline, vasthoudendheid en creativiteit.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een marktconform bruto salaris afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring;
 • Maandelijks ontvang je een toeslag van € 700,00 euro voor een zelf af te sluiten pensioenvoorziening;
 • Goede secundaire voorwaarden waaronder een telefoon en laptop, 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en een sportschoolabonnement;
 • Een bonusregeling bij het gezamenlijk realiseren van het begrote bedrijfsresultaat;
 • Een extra bonus bij het, mede dank zij jouw inbreng, realiseren van een werving en selectie- of detacheringopdracht;
 • Verdere opleidingsmogelijkheden via het opleidingsbudget van Centerpoint;
 • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van consultant werving en selectie;

Centerpoint is het werving en selectiebureau voor bouwprofessionals die onder andere een vast dienstverband ambiëren. Ben je geïnteresseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in een zich sterk ontwikkelende branche, zie je in dat de Social Media daarbij een belangrijke rol kan spelen en ga je graag de uitdaging aan om een voor Centerpoint nieuwe functie vorm te geven stuur dan jouw sollicitatiebrief met motivatie naar Centerpoint, Parkstraat 6, 3016 BD te Rotterdam of stuur een e-mail naar rotterdam@centerpointadvies.nl.

0 replies on “Interne vacatures”