Centerpoint wil in contact komen met (senior) consultants

Centerpoint richt zich, als intermediair, primair op de bouwkunde en civiele techniek. Onze consultants stemmen dagelijks de vraag naar en het aanbod van bouwprofessionals op een gedegen wijze op elkaar af. Daarbij gebruiken zij 2 unieke tools: de competentiedetector en de functie-indicator®. Beide meten competenties en persoonlijke eigenschappen die van belang zijn voor een goede functie-uitoefening bij onze opdrachtgevers. Bij Centerpoint gaat kwaliteit altijd voor kwantiteit. Goed is niet goed genoeg voor ons. Daarom maken wij een gezonde groei door en daarom willen wij in contact komen met:

(senior) consultants

Als consultant bij Centerpoint krijgt u de vrijheid om te ondernemen. Binnen het aan u toegewezen exclusieve werkgebied bent u de ondernemer binnen de onderneming en de aangewezen gesprekspartner voor “uw” bouwprofessionals. U hecht er aan goede contacten te onderhouden met bestaande opdrachtgevers en weet nieuwe opdrachtgevers aan u te binden. Met veel enthousiasme werft en selecteert u in nauwe samenwerking met uw recruiter bouwprofessionals die, dankzij uw expertise, een nieuwe uitdaging aan kunnen gaan.

Voor onze bestaande en nieuw te openen vestigingen willen wij in contact komen met professionals die een HBO werk- en denkniveau hebben. U heeft tenminste 5 jaar ervaring in een commerciële of operationele / managementfunctie bij voorkeur in de Bouwkunde of Civiele techniek. Een senior consultant kan rekenen op een zeer aantrekkelijk primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket (> 65K) inclusief een zeer bijzondere bonusregeling.

Indien u meent te voldoen aan de gestelde eisen, vrijheid in gebondenheid u aanspreekt en u geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging dan nodigen wij u uit te reageren door uw CV en motivatie te mailen naar d.vanhouten@cpa-centerpoint.nl.

Centerpoint wil ook in contact komen met recruiters

Het aanbod op de markt voor bouwprofessionals neemt af en zal in de komende jaren verder afnemen. Daarentegen neemt de arbeidsmobiliteit toe en is er een grote groep professionals die een nieuwe uitdaging aan wil gaan door een volgende carrièrestap te gaan zetten.

Centerpoint wil de huidige en nieuwe vestigingen versterken met recruiters voor 32-40 uur per week die zich volledig gaan richten op het werven en (voor)selecteren van bouwprofessionals. Een recruiter werkt nauw samen met een senior consultant van Centerpoint.

De recruiter onderhoudt via onze eigen bestanden maar ook via de Social Media contacten met de aanbodzijde van de arbeidsmarkt en is (mede) verantwoordelijk voor de werving van professionals in o.a. de aannemerij, de projectontwikkeling en het vastgoedbeheer/management.
De recruiter stelt zijn of haar eigen wervingsplannen op en neemt gevraagd of ongevraagd de nodige initiatieven om de juiste bouwprofessionals te interesseren voor de diensten van Centerpoint.

De recruiter werft en selecteert, voert eerste selectiegesprekken, meet competenties en vraagt naar en controleert referenties. Iedere bouwprofessional die, naar de mening van de recruiter, geschikt is om geplaatst te worden wordt door de recruiter aangeboden aan de senior consultant van een Centerpoint vestiging.

Een recruiter bouwt aan zijn of haar eigen netwerk en is continue bezig dit netwerk verder uit te breiden. De Social Media spelen daarbij een belangrijke rol. De recruiter moet dan ook heel goed zijn of haar weg weten in de Social Media.

Voor onze bestaande en nieuw te openen vestigingen willen wij in contact komen met recruiters die een HBO werk- en/of denkniveau hebben. U heeft tenminste 5 jaar ervaring als recruiter bij voorkeur in de Bouwkunde of Civiele techniek. Een recruiter kan rekenen op een zeer aantrekkelijk primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket (> 45K bij een full time dienstverband) inclusief een zeer bijzondere bonusregeling.

Indien u meent te voldoen aan de gestelde eisen en geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging dan nodigen wij u uit te reageren door uw CV en motivatie te mailen naar d.vanhouten@cpa-centerpoint.nl.

Toegevoegde waarde en persoonlijke ontwikkeling staan bij Centerpoint centraal

Centerpoint steunt War Child