Centerpoint wil in contact komen met (senior) consultants

Centerpoint richt zich, als intermediair, primair op de bouwkunde en civiele techniek. Onze consultants stemmen dagelijks de vraag naar en het aanbod van bouwprofessionals op een professionele wijze op elkaar af. Daarbij gebruik zij 2 unieke tools: de competentiedetector en de functie-indicator®. Beide meten competenties en persoonlijke eigenschappen die van belang zijn voor een goede functie-uitoefening bij onze opdrachtgevers. Bij Centerpoint gaat kwaliteit altijd voor kwantiteit. Goed is niet goed genoeg voor ons. Daarom maken wij een gezonde groei door en daarom willen wij in contact komen met:

(senior) consultants

Als consultant bij Centerpoint krijgt u de vrijheid om te ondernemen. Binnen het aan u toegewezen exclusieve werkgebied bent u de ondernemer binnen de onderneming en de juiste gesprekspartner voor alle bouwprofessionals. U hecht er aan goede contacten te onderhouden met bestaande opdrachtgevers en weet nieuwe opdrachtgevers aan u te binden. Met veel enthousiasme werft en selecteert u bouwprofessionals die, dankzij uw expertise, een nieuwe uitdaging aan kunnen gaan.

Voor onze bestaande en nieuw te openen vestigingen willen wij in contact komen met professionals die een HBO werk- en denkniveau hebben bij voorkeur in de Bouwkunde of Civiele techniek. U heeft tenminste 5 jaar ervaring in een commerciële of operationele / managementfunctie in de bouw. Een senior consultant kan rekenen op een zeer aantrekkelijk primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket inclusief een zeer bijzondere bonusregeling.

Indien u meent te voldoen aan de gestelde eisen, vrijheid in gebondenheid u aanspreekt en geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging dan nodigen wij u uit te reageren door uw CV en motivatie te mailen naar dvanhouten@cpa-centerpoint.nl.

Toegevoegde waarde en persoonlijke ontwikkeling staan bij Centerpoint centraal

Centerpoint steunt War Child