Centerpoint wil graag in contact komen met (senior) consultants

Het aanbod op de markt is, bijvoorbeeld door opeenvolgende crises, sterk wisselend. In z’n algemeenheid ligt er voor echte professionals altijd een nieuwe uitdaging in het verschiet. Centerpoint meldt die uitdagingen door publicaties van vacatures onder andere op deze website.

Een vacature sluit lang niet altijd naadloos aan op de wensen, eisen en ambities van professionals. Er zal dan maatwerk moeten worden geleverd. Centerpoint groeit en dat is mede te danken aan dat maatwerk. Wij willen altijd in contact komen met (senior) consultants die, voor tenminste 40 uur per week, dat maatwerk willen leveren. Zowel ten behoeve van de vraag- als de aanbodzijde.

De consultant onderhoudt, via onze eigen bestanden maar ook via de Social Media, contacten met de aanbodzijde van de arbeidsmarkt en is verantwoordelijk voor de werving van professionals op MBO, HBO of WO niveau met tenminste 5 jaar relevante werkervaring.
De consultant stelt eigen wervingsplannen op en neemt gevraagd of ongevraagd de nodige initiatieven om professionals te interesseren voor een volgende carrièrestap.

De consultant voert daarnaast selectiegesprekken, meet competenties en trekt referenties na. Een consultant onderhoudt de contacten met zijn of haar opdrachtgevers tot in de puntjes en is continue bezig om nieuwe opdrachtgevers te interesseren voor onze unieke dienstverlening.

Voor onze bestaande en nieuw te openen vestigingen willen wij nieuwe (senior) consultants ontmoeten die beschikken over een HBO werk- en/of denkniveau. Zij hebben tenminste 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur in de bouw.

Een consultant bij Centerpoint heeft een zeer zelfstandige functie, kan rekenen op een zeer aantrekkelijk primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een auto van de zaak en een zeer aantrekkelijke bonusregeling bij ongevraagd extra presteren.

Indien u meent te voldoen aan de gestelde eisen en geïnteresseerd bent in een nieuwe uitdaging dan nodigen wij u uit te reageren door uw CV en motivatie te mailen naar d.vanhouten@cpa-centerpoint.nl.

Toegevoegde waarde en persoonlijke ontwikkeling staan bij Centerpoint centraal

0 replies on “Interne vacatures”