Centerpoint heeft een uitdaging voor u

Centerpoint is, sinds 1991, een toonaangevend werving-, selectie- en detacheringbureau in de bouwkunde en civiele techniek. Wij maken, voor onze opdrachtgevers, vaste kosten variabel en doen dat heel professioneel. Daarom groeit onze omzet en daarom willen wij in contact komen met

Consultants

Als consultant onderhoudt u goede contacten met alle stakeholders die van belang zijn voor het realiseren van uw doelstellingen. Een belangrijk deel van uw werk bestaat uit het werven en selecteren van bouwprofessionals. U bedenkt daartoe wervingscampagnes, voert intakegesprekken, trekt referenties na, meet competenties en persoonlijke eigenschappen en analyseert of de gevraagde en geboden competenties matchen. U stelt gedegen resumés op voor uw opdrachtgevers en wisselt met hen regelmatig van gedachten over verantwoorde flexibiliteit.

U heeft, naast een opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek, tenminste 5 jaar werkervaring in de bouw of zakelijke dienstverlening. Ervaring met werving en selectie is natuurlijk een pré. U bent een ondernemer in hart en nieren. Een (net)werker en 24/7 bezig met “uw” onderneming. U bent creatief in het aandragen van oplossingen bij (onder)bezettingsproblemen bij bouwondernemingen. Ambitie en gedrevenheid zijn vanzelfsprekend evenals een zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Voldoet u aan deze functie-eisen dan nodigen wij u uit te reageren door ons, via deze website, uw motivatie en C.V. te sturen alsmede uw competentieprofiel op te stellen. Is er een match tussen ons functieprofiel en uw competentieprofiel dan nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. U woont in de directe omgeving van Utrecht of Arnhem.

Wij bieden u een zeer zelfstandige functie. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Centerpoint u een aantrekkelijke bonusregeling aan.

Bent u een pionier en gaat u een forse uitdaging niet uit de weg dan kunt u uw interesse kenbaar maken via een email naar dvanhouten@cpa-centerpoint.nl.

Toegevoegde waarde en persoonlijke ontwikkeling staan bij Centerpoint centraal.

Centerpoint steunt War Child