Vooruitzichten in de wereld van de Woningcorporaties, het Vastgoed en Projectontwikkeling

De bevolking groeit en huishoudens worden kleiner. Ouderen blijven bovendien langer zelfstandig wonen. Een steeds grotere groep vindt steeds moeilijker een geschikt en betaalbaar huis. Ook omdat de huren bij commerciële verhuurders of prijzen van koopwoningen soms buiten proportioneel zijn. Het aantal dak- en thuislozen neemt sterk toe. Corporaties kunnen, bij uitstek, die woningen bouwen waar mensen om zitten te springen. Maar ook Projectontwikkelaars kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan huisvestingsoplossingen.

In de Vastgoedontwikkeling zijn er ook volop uitdagingen. Welk effect gaat van het thuiswerken uit nu we langzaam aan gewend raken om ook vanuit huis te werken. Wat is de rol van het traditionele kantoor? Welke effect heeft de 1,5 metereconomie van morgen als in een gemiddeld kantoor misschien wel de helft van de werkplekken voorlopig niet bruikbaar zijn? Zullen ondernemers niet steeds meer neigen naar flexibele kantoorruimte met huurcontracten met ruimere opzeggingsmogelijkheden? Wordt het snel op- en af kunnen schalen niet steeds belangrijker. En wat betekent de doorbraak van Zoom en Teams voor nieuwe investeringen in vastgoed? Is het nog wel nodig hele grote en dure kantoren te bouwen. Misschien is een aantal flexplekken op een goed bereikbare locatie en een ruimte om klanten te ontvangen al meer dan voldoende.

Projectontwikkelaars zullen zich de vraag moeten stellen hoeveel tienduizenden extra bedden er nodig zijn in de langdurige zorg in de komende 10 jaar. Welke concepten zijn betaalbaar en toekomstbestendig? Is slimme, efficiënte grootschaligheid een oplossing? Of willen we juist blijvend van die grootschaligheid af. De toenemende vergrijzing laat zich niet stoppen. Wat willen zorgaanbieders en beleggers?

Spanningsveld

In dit spanningsveld moeten vastgoedspecialisten belangrijke knopen doorhakken. Een enorme uitdaging! Daarom is alles wat met vastgoed te maken heeft de komende jaren een uitdaging voor creatieve specialisten. Soms zullen zij projectmatig worden ingezet maar nog vaker zullen zij bestaande teams gaan versterken. Om doelen te bereiken zijn in de komende jaren tal van professionals nodig zoals opzichters, bouwkundig medewerkers, projectleiders, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders, verhuurmakelaars en woonconsulenten.

Een volgende carrièrestap

Denk je in de komende jaren een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de ambities die woningcorporaties, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars hebben? Ben je toe aan een volgende stap. Neem dan contact op met een vestiging van ons bij jou in de buurt. Dan gaan wij samen kijken welke mogelijkheden naadloos aansluiten op jouw persoonlijke wensen en eisen. Is één van onze vacatures je op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw uitgebreide C.V. en motivatie en wij nemen contact met je op.

Bij Centerpoint is die baan er voor jou of we gaan samen op pad om die baan te zoeken. Bekijk nu, onderstaand, een aantal van onze vacatures bij Woningcorporaties, Vastgoedbeheerders en Projectontwikkelaars.

bouwkundige coördinator – Venray

We zijn voor de opdrachtgever op zoek naar een ”echte teamplayer” die houdt van organiseren! Die goed kan luisteren en de processen goed afstemt op die van de opdrachtgevers. 
Bekijk vacature

Waardebepaler vastgoed (Vaste baan) – Bergschenhoek

Ben jij een gedreven en leergierige register taxateur en wil jij 95% van je tijd bezig zijn met het maken van taxatierapporten en het adviseren van klanten? Stop met zoeken!
Bekijk vacature

calculator/werkvoorbereider – Nijmegen

De opdrachtgever, partner in vastgoedonderhoud, is op zoek naar een calculator/werkvoorbereider. Resultaatgericht vastgoedonderhoud en beheer is een dynamisch proces dat jou past. Dan zijn we op zoek naar jou!
Bekijk vacature

Commercieel/Administratief medewerker sales (Vaste dienst) – Roosendaal

Wil jij het verkoopproces gaan begeleiden van zowel woningen als bedrijfsmatige objecten uit de eigen vastgoedportefeuille? Dan komen wij graag met jou in contact!
Bekijk vacature

projectontwikkelaar. Vaste baan! – ‘s-Hertogenbosch

Maak jij huurders blij? Een goede woning is één van de basisbehoeftes van een mens. Dus wil jij als projectontwikkelaar je hier voor inzetten? Dan ben ik op zoek naar jou.
Bekijk vacature

Projectleider. Vaste baan! – ‘s-Hertogenbosch

Is geen enkele onderhoud of verduurzamingsproject jou te dol en wil je met de ketenpartner het hoogste doel bereiken dan ben ik op zoek naar jou!
Bekijk vacature

Assetmanager. Vaste baan! – Tilburg

Ontwikkel jij met de opdrachtgever mee? Zij bouwen aan een nieuw team assetmanagement en werkten en sturen wijkgericht in vijf werkgebieden in Noord Brabant.  Elk wijkteam is verantwoordelijk voor de prestaties in de wijk. De assetmanager stuurt op het realiseren van de portefeuillestrategie en het optimaliseren van de tactische prestaties in het gebied. 
Bekijk vacature

VVE beheerder (Vaste baan) – Den Haag

Jij bent diegene die alles regelt rondom alle VVE’s waar de opdrachtgever lid van is en waar nodig vertegenwoordig jij de opdrachtgever in VVE vergaderingen.
Bekijk vacature

Projectleider Planmatig Onderhoud Woningbouwcorporatie (regio Amsterdam, Almere) – Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een gedreven projectleider die het team bij onze opdrachtgever wil komen versterken. Als Projectleider Planmatig Onderhoud Woningbouwcorporatie ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en uitvoeren van planmatig onderhoud aan woningen in de regio Amsterdam en Almere. Je zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde tijd en budget worden
Bekijk vacature

Contractmanager team vastgoed bouw en installaties – Apeldoorn

Jouw functieHet belangrijkste wat je als contractmanager doet, is het beheren van contracten en data. Jij bent ondersteunend aan de organisatiedoelstellingen van de afdeling dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud, mutaties en duurzaamheidsprojecten. Jij stuurt op kwaliteit en ben jij het aanspreekpunt als het gaat over technische en contractuele vragen. 
Bekijk vacature

0 replies on “Vacatures Woningcorporaties en Vastgoed”