Vooruitzichten in de wereld van de Woningcorporaties, het Vastgoed en Projectontwikkeling

De bevolking groeit en huishoudens worden kleiner. Ouderen blijven bovendien langer zelfstandig wonen. Een steeds grotere groep vindt steeds moeilijker een geschikt en betaalbaar huis. Ook omdat de huren bij commerciële verhuurders of prijzen van koopwoningen soms buiten proportioneel zijn. Het aantal dak- en thuislozen neemt sterk toe. Corporaties kunnen, bij uitstek, die woningen bouwen waar mensen om zitten te springen. Maar ook Projectontwikkelaars kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan huisvestingsoplossingen.

In de Vastgoedontwikkeling zijn er ook volop uitdagingen. Welk effect gaat van het thuiswerken uit nu we langzaam aan gewend raken om ook vanuit huis te werken. Wat is de rol van het traditionele kantoor? Welke effect heeft de 1,5 metereconomie van morgen als in een gemiddeld kantoor misschien wel de helft van de werkplekken voorlopig niet bruikbaar zijn? Zullen ondernemers niet steeds meer neigen naar flexibele kantoorruimte met huurcontracten met ruimere opzeggingsmogelijkheden? Wordt het snel op- en af kunnen schalen niet steeds belangrijker. En wat betekent de doorbraak van Zoom en Teams voor nieuwe investeringen in vastgoed? Is het nog wel nodig hele grote en dure kantoren te bouwen. Misschien is een aantal flexplekken op een goed bereikbare locatie en een ruimte om klanten te ontvangen al meer dan voldoende.

Projectontwikkelaars zullen zich de vraag moeten stellen hoeveel tienduizenden extra bedden er nodig zijn in de langdurige zorg in de komende 10 jaar. Welke concepten zijn betaalbaar en toekomstbestendig? Is slimme, efficiënte grootschaligheid een oplossing? Of willen we juist blijvend van die grootschaligheid af. De toenemende vergrijzing laat zich niet stoppen. Wat willen zorgaanbieders en beleggers?

Spanningsveld

In dit spanningsveld moeten vastgoedspecialisten belangrijke knopen doorhakken. Een enorme uitdaging! Daarom is alles wat met vastgoed te maken heeft de komende jaren een uitdaging voor creatieve specialisten. Soms zullen zij projectmatig worden ingezet maar nog vaker zullen zij bestaande teams gaan versterken. Om doelen te bereiken zijn in de komende jaren tal van professionals nodig zoals opzichters, bouwkundig medewerkers, projectleiders, ontwikkelaars, vastgoedbeheerders, verhuurmakelaars en woonconsulenten.

Een volgende carrièrestap

Denk je in de komende jaren een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de ambities die woningcorporaties, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars hebben? Ben je toe aan een volgende stap. Neem dan contact op met een vestiging van ons bij jou in de buurt. Dan gaan wij samen kijken welke mogelijkheden naadloos aansluiten op jouw persoonlijke wensen en eisen. Is één van onze vacatures je op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw uitgebreide C.V. en motivatie en wij nemen contact met je op.

Bij Centerpoint is die baan er voor jou of we gaan samen op pad om die baan te zoeken. Bekijk nu, onderstaand, een aantal van onze vacatures bij Woningcorporaties, Vastgoedbeheerders en Projectontwikkelaars.

Technisch vastgoedbeheerder, vaste baan! – Amsterdam

Ben jij een technisch talent met een passie voor vastgoed? Heb je ervaring in technisch vastgoedbeheer en ben je communicatief vaardig in zowel het Nederlands als het Engels? Dan willen wij jou in ons team!Wij werven op basis van een werving en selectieprocedure, je krijgt een arbeidsovereenkomst aangeboden van deze vastgoedbeheerder.
Bekijk vacature

Taxateur bestaand vastgoed (Vaste baan) – Bergschenhoek

Ben jij een gedreven en leergierige register taxateur en wil jij 95% van je tijd bezig zijn met het maken van taxatierapporten en het adviseren van klanten? Stop met zoeken!
Bekijk vacature

Commercieel/Administratief medewerker (Vaste dienst) – Roosendaal

Wil jij het verkoopproces gaan begeleiden van zowel woningen als bedrijfsmatige objecten uit de eigen vastgoedportefeuille? Dan komen wij graag met jou in contact!
Bekijk vacature

Bedreven Projectontwikkelaar (Vaste baan) – Dordrecht

Jij bent een ervaren projectontwikkelaar die toe is aan een nieuwe uitdaging!
Bekijk vacature

Senior Technisch Manager. Vaste baan! – 's-Hertogenbosch

Voor de opdrachtgever, een van de meest toonaangevende vastgoedbedrijven, ben ik op zoek naar een zeer ervaren senior technisch manager.
Bekijk vacature

Projectontwikkelaar – Haarlem

Jij als projectontwikkelaar bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de projecten van A tot en met Z. Je zult je daarbij goed moeten inleven in het project, zorgen voor een correcte vertaalslag van initiatief naar definitief ontwerp en uiteindelijk naar de uitvoeringsfase. Ben jij die ontwikkelaar die in staat is om projecten rond de 20
Bekijk vacature

VVE beheerder (Vaste baan) – Den Haag

Jij bent diegene die alles regelt rondom alle VVE’s waar de opdrachtgever lid van is en waar nodig vertegenwoordig jij de opdrachtgever in VVE vergaderingen.
Bekijk vacature

Assetmanager. Vaste baan! – Tilburg

Ontwikkel jij met de opdrachtgever mee? Zij bouwen aan een nieuw team assetmanagement en werkten en sturen wijkgericht in vijf werkgebieden in Noord Brabant.  Elk wijkteam is verantwoordelijk voor de prestaties in de wijk. De assetmanager stuurt op het realiseren van de portefeuillestrategie en het optimaliseren van de tactische prestaties in het gebied. 
Bekijk vacature

Junior Calculator die aan begin van zijn loopbaan staat – Tilburg

Heb jij oog voor alle wensen en eisen van de klant? En ben je niet bang om advies te geven aan klanten en aan je collega’s? Weet je daarnaast oog voor detail te tonen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Bekijk vacature

(Junior) Projectontwikkelaar (Vaste baan) – Drechtsteden

Wil jij als junior projectontwikkelaar bezig zijn met innovatie woningbouw projecten en doorgroeien naar een rol als zelfstandig projectontwikkelaar? Stop met zoeken!
Bekijk vacature

0 replies on “Vacatures Woningcorporaties en Vastgoed”