De ZZP-er en Centerpoint

Ben je, als ZZP-er, op zoek naar een opdracht die naadloos aansluit op jouw werkervaring en vind je continuïteit net zo belangrijk als wij dat vinden?  Dan is een oriënterend gesprek met één van de consultants echt geen slecht idee. Bel ons en maak snel een afspraak. We willen graag weten waar je nu staat, waar je heen wil en vooral wat je wil bereiken. Bovendien inventariseren we heel zorgvuldig welke bedrijven het beste aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en eisen. We nemen ook onze actuele opdrachten voor ZZP-ers door en kijken of deze aansluiten op jouw C.V..

Ben jij die ZZP-er die het maximale uit zichzelf wil halen neem dan contact op met één van onze consultants in Amsterdam 020 – 670 2100 (Sijbren Visser), Utrecht 030 – 782 0544 (Sybren Visser), Rotterdam 010-436 3731 (Randy van Vliet) of Den Bosch 073 – 7040409 (Thea van Gelderen) of stuur jouw CV naar zzp@centerpointadvies.nl en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Het spreekt voor zich dat je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, een BTW verklaring kunt overleggen alsmede een verklaring van de Belastingdienst. Dat je beschikt over prima referenties spreekt ook voor zich.

Onze Vacatureservice

De vacatureservice is een ideaal middel als je je aan het oriënteren bent. Natuurlijk komt het voor dat een door ons gepubliceerde vacature past bij jouw ambities. Maar nog vaker, zo is onze ervaring, is maatwerk vereist en gaan wij voor je op zoek naar de juiste vacature.

Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures in jouw regio neem dan een abonnement op onze Vacatureservice.

Persoonlijke mail

Centerpoint werkt bij voorkeur vanuit het perspectief van de kandidaat. Het gaat per slot van rekening om een passende volgende opdracht en continuïteit. Overweeg je een volgende stap te maken maar wil je eerst weten welke mogelijkheden er voor je zijn? Dan kan je jouw wensen kenbaar maken via onderstaande formulier.

    Vestiging van uw keuze

    0 replies on “ZZP-ers”