Trainees V/ M

Dienstverband

Een traineeship voor 24 maanden

in dienst bij onze opdrachtgever

Opleidingsniveau

Afgeronde MBO of HBO 0pleiding

Civiel, Bouwkunde, Electro etc.

Salaris/arbeidsvoorwaarden

Zeer aantrekkelijk salaris

Auto van de zaak

Lap top

Mobiele telefoon

Zeer ruime extra

studiemogelijkheden

Startdatum

Zo spoedig mogelijk

Standplaats

Meerdere standplaatsen

De functie

Tijdens je traineeschip ga je je bezig houden met het realiseren van middelgrote infraprojecten tot 25 miljoen binnen verschillende onderdelen (Civiel, Verkeerstechniek en Wegen). Hierbij kun je denken aan: wegen, riolering, binnenstedelijke reconstructies, bouw- en woonrijp, bruggen, viaducten, openbare verlichtingen en verkeerssystemen etc. Binnen het programma werk je 3 keer 8 maanden in een bepaalde functie. Gedurende deze 24 maanden heb je veel contact met andere trainees die in het programma werken.  Per jaar worden er drie kennissessies georganiseerd. Denk hierbij aan een bedrijfsbezoek, presentatie of workshops. Ook krijg je een mentor toegewezen die gedurende twee jaar je aanspreekpunt is tijdens het programma en je helpt bij het bepalen van de volgende stap. Daarnaast neem je deel aan het startersprogramma. In dit programma werk je met 10 andere starters aan je persoonlijke ontwikkeldoelen. Na twee jaar een professionele en persoonlijke groei te hebben doorgemaakt kan je vervolgens starten in een functie die 100% aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities.

In het kort

  • Mooie loopbaankans voor een Young Professional
  • Aan de slag bij een financieel gezonde onderneming
  • Zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Mooie kans om een stevige basis te leggen
  • Mogelijkheid om verdere opleidingen te volgen

Wie is jouw toekomstige werkgever?

De opdrachtgever is één van de grootste aannemers in Nederland. Dat betekent veel ervaren collega’s die hun kennis met plezier met jou willen delen. Door Job Rotation krijg je alle ruimte om jouw talenten te ontdekken. Tijdens jouw traineeschip maak je kennis met verschillende expertises om er zo achter te komen waar jouw passie ligt en waar jij in de toekomst je bijdrage zou willen leveren.

Solliciteer en ga direct aan de slag

Nog niet jou baan? we houden contact

Abonneer op onze Vacatureservice en ontvang nieuwste vacatures in jouw regio als eerste binnen.

Al 31 jaar …

vinden professionals in de bouwkunde en civiele techniek via Centerpoint hun weg naar een nieuwe werkgever in een vaste baan of op projectbasis.

centerpoint-30jaar

Wil je meer weten over deze vacature?

Bel ons!

Je kan vragen naar Thea van Gelderen

Telefoon: 073 – 7040409

Email: denbosch@centerpointadvies.nl

Persoonlijke mail

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te reageren. Stuur je CV naar denbosch@centerpointadvies.nl. Een motivatie waarom je reageert op deze functie is meer dan welkom. Daarna vragen wij je om, via deze website, een competentieprofiel samen te stellen. Komt jouw profiel overeen met het functieprofiel dat wij voor deze functie hebben opgesteld dan zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw competentieprofiel, C.V. en jouw wensen en eisen.

    0 replies on “Top vacature”