Hoofd Productie

Regio Eindhoven

Vast dienstverband

Ja

Opleidingsniveau

HBO Bouwkunde

TU Bouwkunde

Tenminste 5 jaar werkervaring als senior projectleider

Salaris/arbeidsvoorwaarden

€ 90.000,00 per jaar

Secundaire voorwaarden volgens CAO

Pensioen

Auto van de zaak

Sluitingsdatum

31 augustus 2021

Standplaats

Regio Eindhoven

Je functie

Als hoofd productie ben je lid van het management team en ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en verder ontwikkelen van alle directe en indirecte medewerkers waaronder projectleiders, uitvoerders, het bouwplaatspersoneel en de timmerfabriek. Extra aandachtsgebieden zijn de planning van het personeel, het optimaliseren van de werkprocessen en inzetten van verbetertrajecten, zorgdragen voor kennisborging en kennisdeling. Je hebt een adviserende rol in het voortraject van projecten (eigen ontwikkeling, bouwteam en tenders). Je weet goed in te spelen op (nieuwe) ontwikkelingen zoals BIM en de techniek in algemene zin.  Je hebt interesse in duurzaamheid en circulariteit.  Je signaleert risico’s en mogelijke bezuinigingen en draagt (uitgewerkte) alternatieven aan.  Je beschikt over zelfstartend vermogen, toont initiatief en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en een creatieve geest. Je communiceert makkelijk op verschillende niveau’s en beschikt ook over overtuigingskracht. Heel belangrijk is de drive om in teamverband te werken met collega’s en altijd te gaan voor het beste resultaat.

In het kort

  • Direct vast dienstverband
  • HBO / TU Bouwkunde
  • 5 jaar werkervaring als senior projectleider
  • Werken aan zeer aansprekende projecten
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Belangrijke competenties: Organisatie en Prestatiemotivatie
  • Belangrijke persoonlijke eigenschappen: Helicopterview, Initiatief, Creativiteit, Grondigheid en Actiedrang
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio

Wie is jouw toekomstige werkgever?

De opdrachtgever realiseert al meer dan 95 jaar projecten in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Naast nieuwbouw ook renovatie- en onderhoudsprojecten. Bovendien zijn zij de laatste jaren ook steeds meer revitaliserings- en transformatie projecten uit aan het voeren. Dat betreft dan zowel bestaande gebouwen met een gelijkblijvende functie als projecten waarbij juist een functiewijziging aan de orde is. Zij realiseren niet alleen projecten in opdracht van diverse opdrachtgevers, maar ze bouwen en ontwikkelen ook voor eigen rekening en risico. Zij zorgen voor het gehele proces van idee tot oplevering in samenwerking met opdrachtgevers, adviseurs en gebruikers. Altijd zeer professioneel in de uitrusting, de kennis en het ervaringsniveau. Het is een informeel bedrijf in de interne en externe omgang met mensen.  Zij omarmen innovatie, nieuwe materialen en bouwtechnieken en kijken altijd eerst naar wat er is en hergebruikt kan worden en gaan pas daarna op zoek naar nieuwe toevoegingen.

Onze opdrachtgever staat bekend om de telkens afwisselende, dynamische projecten. Intern is er voldoende ruimte voor ondernemerschap en er heerst een collegiale werksfeer met korte communicatielijnen. Openheid is kenmerkend voor dit stabiele en financieel kerngezonde familiebedrijf. Zij zijn bovendien nauw betrokken bij het wel en wee van alle medewerkers en dat komt tot uitdrukking in de lange dienstverbanden en het zeer lage ziekteverzuim.

Solliciteer en ga direct aan de slag

Nog niet jou baan? we houden contact

Abonneer op onze Vacatureservice en ontvang nieuwste vacatures in jouw regio als eerste binnen.

Al 30 jaar …

vinden professionals in de bouwkunde en civiele techniek via Centerpoint hun weg naar een nieuwe werkgever

Wil je meer weten over deze vacature?

Bel ons!

Je kan vragen naar Thea van Gelderen

Telefoon: 073 – 7040409 of na kantooruren

06 – 14 74 69 69

Email: denbosch@centerpointadvies.nl

Persoonlijke mail

Spreekt de functiebeschrijving van deze Vacature van de Maand jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te reageren via onderstaande formulier of onze website. Eerst bellen kan natuurlijk ook of stuur je CV en evt. portfolio op naar amsterdam@centerpointadvies.nl. Een motivatie waarom je reageert op deze functie is meer dan welkom. Daarna nemen wij direct contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V. en jouw wensen en eisen. De resultaten van dit gesprek kunnen verwerkt worden in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

    0 replies on “Vacature van de maand”