Geweldige kans voor een MBO-er Bouwkunde met ambities

Regio het Gooi

Vast dienstverband na 1250 uur werken via Centerpoint

Opleidingsniveau

MBO Bouwkunde

Salaris/arbeidsvoorwaarden

Volgens de UTA CAO

Bruto 2400,00 euro per maand startsalaris

Pensioen via SfB

Aanvullende trainingen voor rekening van Centerpoint

Verdere opleiding op de bouwplaats

Persoonlijke leermeester

Sluitingsdatum

10 oktober 2021

Standplaats

Regio Amsterdam, het Gooi

Je functie

Je gaat starten bij een mentor / uitvoerder van onze opdrachtgever en je doet dat op een nieuwbouwproject in het hartje van Hilversum. Je assisteert jouw mentor in het totale bouwproces en naarmate jouw persoonlijke ontwikkeling krijg je steeds meer verantwoordelijkheden in de uitvoering.
Alle technische, administratieve, financiële en logistieke werkzaamheden passeren de revue net zolang tot je ze onder de knie hebt. Daarnaast ga je leren hoe je een eigen werk moet opstarten en hoe je alle bouwvergaderingen doet en het personeel aanstuurt op de bouw.

Na dit project ga je werken op een renovatie project en leer je alles over het renoveren en restaureren. Een kans die je maar 1x zal krijgen en een prachtige start voor een fantastische carrière in de bouw.

In het kort

  • Na 1250 uur werkzaam voor Centerpoint een dienstverband bij onze opdrachtgever
  • MBO Bouwkunde
  • Willen leren als assistent van je eigen leermeester
  • Werken aan zeer aansprekende projecten
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een studiebudget van Centerpoint
  • Belangrijke competentie: Prestatiemotivatie
  • Belangrijke persoonlijke eigenschappen: Initiatief en Actiedrang
  • Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam of het Gooi

Wie is jouw toekomstige werkgever?

Onze opdrachtgever is een solide aannemer die jou wil voorbereiden op de toekomst! Ze bieden jou de kans om te starten als junior uitvoerder van uiteenlopende projecten in de nieuwbouw, renovatie, transformatie of restauratie van woningen, kantoren, zorg en overheidsgebouwen.

Als uitvoerder in de dop ga jij prachtige gebouwen in de binnenstad van Amsterdam, Utrecht of in Hilversum realiseren. Je start onder begeleiding van een ervaren uitvoerder die jou alle facetten van het vak gaat leren. Een enorme kans voor jou met een afgeronde MBO bouwkunde opleiding.  Je bent communicatief, praktisch ingesteld, een doorpakker, zeer leergierig en je staat open voor feedback.

Ben je nu werkzaam als voorman, assistent uitvoerder of als werkvoorbereider en je wil nu de stap maken naar junior uitvoerder, solliciteer dan nu!

Solliciteer en ga direct aan de slag

Nog niet jou baan? we houden contact

Abonneer op onze Vacatureservice en ontvang nieuwste vacatures in jouw regio als eerste binnen.

Al 30 jaar …

vinden professionals in de bouwkunde en civiele techniek via Centerpoint hun weg naar een nieuwe werkgever

Wil je meer weten over deze vacature?

Bel ons!

Je kan vragen naar Thea van Gelderen

Telefoon: 073 – 7040409 of na kantooruren

06 – 14 74 69 69

Email: denbosch@centerpointadvies.nl

Persoonlijke mail

Spreekt de functiebeschrijving van deze Vacature van de Maand jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te reageren via onderstaande formulier of onze website. Eerst bellen kan natuurlijk ook of stuur je CV en evt. portfolio op naar amsterdam@centerpointadvies.nl. Een motivatie waarom je reageert op deze functie is meer dan welkom. Daarna nemen wij direct contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V. en jouw wensen en eisen. De resultaten van dit gesprek kunnen verwerkt worden in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

    0 replies on “Vacature van de maand”