Technisch Plancoördinator

Regio Deventer / Zwolle

Vast dienstverband

Ja

Opleidingsniveau

HBO Bouwkunde

5 jaar relevante werkervaring

Salaris/arbeidsvoorwaarden

€ 4.000 / € 5.000,-  per maand

UTA CAO van toepassing

Pensioen via BpF

Auto van de zaak

Sluitingsdatum

20 mei 2021

Standplaats

Regio Zwolle / Deventer

Je functie

Jij bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en werkt samen met de directie. Je bereidt bouwplannen voor in bouwteam met de externe opdrachtgever of je bent bezig vanuit eigen ontwikkeling. Alles van concept tot contract. Tijdens het ontwerpproces verzamel je informatie en controleer je de onderlinge samenhang van de projectgegevens. Je stuurt op kosten en techniek waarbij je altijd rekening houdt met de belangen van de betrokken partijen. Doel is een optimaal plan waar alle partijen zich volledig in kunnen vinden. De aanbieding die je doet is altijd zeer compleet inclusief prijsopgaves en de bouwmethodiek. Tenslotte controleer je de contractstukken op basis van de gemaakte afspraken. Je stuurt bij zodra je dat nodig vindt. Je werkt vanuit de vestiging maar ook regelmatig met opdrachtgevers en adviseurs op externe locaties in het hele land.

In het kort

 • HBO Bouwkunde.
 • 5 jaar relevante werkervaring in de woning of utiliteitsbouw.
 • Affiniteit en inzicht in bouwkosten
 • Gewend zelfstandig te werken maar ook in teamverband.
 • Vast dienstverband. Er kan een detacheringperiode aan vooraf gaan.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. UTA-CAO.
 • Leaseauto, laptop en telefoon.
 • Belangrijke competenties: Ondernemerschap, Organisatie, Besluitvaardigheid en Sociale vaardigheden.
 • Belangrijke persoonlijke eigenschappen: Helicopterview, Initiatief, Creativiteit, Grondigheid en Actiedrang.
 • Woonachtig in de regio

Wie is jouw toekomstige werkgever?

Onze opdrachtgever heeft vestigingen door heel Nederland. Elke vestiging opereert zelfstandig en heeft een eigen verantwoordelijkheid. Uiteraard wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van de kennis en kunde op de andere vestigingen. Men is ook actief buiten Nederland waaronder Duitsland en Polen.

Onze opdrachtgever heeft veel bouwdisciplines in eigen beheer waardoor het bouwproces maximaal beheerst wordt en fouten en onnodige werkzaamheden voorkomen worden.

Men volgt nieuwe ontwikkelingen in het bouwproces op de voet. Indien nodig worden medewerkers bijgeschoold om op de hoogte te blijven van  nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Dat is nodig want goede klantcontacten staan bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel. Er werken ongeveer 450 medewerkers en er is nauwelijks verloop. De omzet wordt gerealiseerd in een groot aantal werkgebieden. Van recreatie, onderhoud, beheer, wonen en leren tot zorgen.

Solliciteer en ga direct aan de slag

Nog niet jou baan? we houden contact

Abonneer op onze Vacatureservice en ontvang nieuwste vacatures in jouw regio als eerste binnen.

Al 30 jaar …

vinden professionals in de bouwkunde en civiele techniek via Centerpoint hun weg naar een nieuwe werkgever

centerpoin25jaar

Wil je meer weten over deze vacature?

Bel ons!

Je kan vragen naar Sijbren Visser

Telefoon: 030 – 7820544 of na kantooruren

06-  38 68 42 91

Email: utrecht@centerpointadvies.nl

Persoonlijke mail

Spreekt de functiebeschrijving van deze Vacature van de Maand Februari jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., jou competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen,  jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden. Ook is het mogelijk een persoonlijke mail te sturen via onderstaande formulier of reageer via het open sollicitatie formulier.

  0 replies on “Vacature van de maand”