Junior contractmanager V/ M

Dienstverband

U komt direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Opleidingsniveau

Afgeronde HBO 0pleiding

met technische achtergrond

Salaris/arbeidsvoorwaarden

CAO UTA personeel

Pensioen via SfB

Lap top

Mobiele telefoon

Startdatum

Zo spoedig mogelijk

Standplaats

Omgeving Eindhoven

De functie

Je bent in brede zin betrokken bij alle contractuele afspraken die de projecten betreffen. Samen met het projectteam speel je een belangrijke rol in de communicatie met de opdrachtgevers tijdens het bouwproces. Je ziet toe op naleving van contracten, evalueert contractprestaties en je bewaakt de processen. Daarnaast adviseer je projectleiders en schakel je met leveranciers en opdrachtgevers. Je controleert op de beheersing van veiligheid, risico’s, techniek. planning, financiën en kwaliteit. Je zet tijdig beheersmaatregelen in en zorgt voor bijstelling indien noodzakelijk. In deze functie werk je voornamelijk samen met projectleiders, uitvoerders en werkvoorbereider. Tevens werk je regelmatig samen met de bedrijfsjurist en de directeur Bouw.

Belangrijke competenties zijn voor ons: Ondernemerschap, Besluitvaardigheid, Prestatiemotivatie en Incasseringvermogen. Sterke persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om de functie met succes uit te voeren zijn Initiatief, Overzicht, Zelfdiscipline, Vasthoudendheid en Creativiteit.

In het kort

  • Mooie loopbaankans voor een Young Professional
  • Ook parttime mogelijkheden
  • Afgeronde HBO opleiding en een technische achtergrond.
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
  • Mogelijkheid om verdere opleidingen te volgen

Wie is jouw toekomstige werkgever?

De opdrachtgever is een Brabants familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur en waar betrokkenheid, ondernemerschap én samenwerking centraal staan. Bij de opdrachtgever is er volop ruimte voor nieuwe ideeën, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Ze maken spraakmakende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Vanwege een groeiende orderportefeuille zijn ze op zoek naar een junior contractmanager. Dit mag ook parttime zijn.

Solliciteer en ga direct aan de slag

Nog niet jou baan? we houden contact

Abonneer op onze Vacatureservice en ontvang nieuwste vacatures in jouw regio als eerste binnen.

Al 31 jaar …

vinden professionals in de bouwkunde en civiele techniek via Centerpoint hun weg naar een nieuwe werkgever in een vaste baan of op projectbasis.

Wil je meer weten over deze vacature?

Bel ons!

Je kan vragen naar Thea van Gelderen

Telefoon: 073 – 7040409

Email: denbosch@centerpointadvies.nl

Persoonlijke mail

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te reageren. Stuur je CV naar denbosch@centerpointadvies.nl. Een motivatie waarom je reageert op deze functie is meer dan welkom. Daarna vragen wij je om, via deze website, een competentieprofiel samen te stellen. Komt jouw profiel overeen met het functieprofiel dat wij voor deze functie hebben opgesteld dan zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw competentieprofiel, C.V. en jouw wensen en eisen.

    0 replies on “Top vacature”