Design manager UK

Dienstverband

Een vaste baan bij onze opdrachtgever

Opleidingsniveau

Afgeronde HBO of WO 0pleiding Bouwkunde

en relevante werkervaring

Salaris/arbeidsvoorwaarden

6000,00 bruto per maand

Exclusief aantrekkelijke buitenlandtoeslag

Tal van overige emolumenten

Auto van de zaak

Lap top

Mobiele telefoon

Zeer ruime extra studiemogelijkheden

Startdatum

Zo spoedig mogelijk

Standplaats

Regio Breda

De functie

Als design manager heb je veel invloed op de ontwikkeling en planning van je projecten. Je bent vanaf het voorlopig ontwerp tot en met oplevering verantwoordelijk voor het ontwerp. Je bent de spil van het ontwerpteam en stuurt de architect, constructeurs en de ontwerpende partners aan. Je bent de sparringpartner van de projectleider en zorgt met het team op locatie voor de bouwtechnische begeleiding van het project. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland en vanuit de bouwlocaties in Engeland coördineer jij het ontwerpproces.

In het kort

  • Mooie loopbaankans
  • Aan de slag bij een financieel gezonde onderneming
  • Zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Mooie kans om een heel andere wereld in te stappen
  • Mogelijkheid om verdere opleidingen te volgen

Wie is jouw toekomstige werkgever?

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en de teams zijn hecht, open en sociaal. Je krijgt volop ruimte voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheden. Ook wordt in je verdere ontwikkeling geïnvesteerd. In Engeland is onze opdrachtgever volledig gespecialiseerd in de Design & Build realisaties. Omdat de opdrachtgever sterk aan het groeien is in Engeland zijn zij op zoek naar versterking. Je zal voornamelijk in Nederland werkzaam zijn en per 2 weken 2 overnachtingen doen in de UK. De klanten van de opdrachtgever variëren van bedrijven tot overheden en multinationals.

Solliciteer en ga direct aan de slag

Nog niet jou baan? we houden contact

Abonneer op onze Vacatureservice en ontvang nieuwste vacatures in jouw regio als eerste binnen.

Al 31 jaar …

vinden professionals in de bouwkunde en civiele techniek via Centerpoint hun weg naar een nieuwe werkgever in een vaste baan of op projectbasis.

centerpoint-30jaar

Wil je meer weten over deze vacature?

Bel ons!

Je kan vragen naar Thea van Gelderen

Telefoon: 06 57 04 55 53

Email: denbosch@centerpointadvies.nl

Persoonlijke mail

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te reageren. Stuur je CV naar rotterdam@centerpointadvies.nl. Een motivatie waarom je reageert op deze functie is meer dan welkom. Daarna vragen wij je om, via deze website, een competentieprofiel samen te stellen. Komt jouw profiel overeen met het functieprofiel dat voor deze functie door de Opdrachtgever is samengesteld dan zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw competentieprofiel, C.V. en jouw wensen en eisen.

    Vestiging van uw keuze

    0 replies on “Top vacature”