Revit modelleur

Regio Amsterdam

Vast dienstverband

Ja

Opleidingsniveau

HBO Bouwkunde

Tenminste 3 jaar Revit werkervaring

Salaris/arbeidsvoorwaarden

> € 50.000,00 per jaar

Secundaire voorwaarden volgens CAO

Pensioen

Sluitingsdatum

15 juli 2021

Standplaats

Regio Amsterdam

Je functie

Naast het 3D modelleren neem je actief deel aan kennisvernieuwing en de BIM werkmethodiek. Je werkt in een dynamische en kennisrijke omgeving met een ambitieus team aan zeer diverse en complexe projecten van SO t/m UO.

Je hebt een afgeronde opleiding HBO bouwkunde en ca. 3  jaar werkervaring met BIM (Revit, Solibri, BimCollab(Zoom), BIM360). Je bent bekend met het ontwikkelen van complexe Revit-Objecten (Families) en het uitvoeren van modelcontroles (clashdetectie en validatie middels Solibri en/of BImCollabZoom). Je hebt ervaring met zowel Revit Architecture als AutoCAD. Samenwerken met externe partijen is je zeker niet vreemd. Je beheerst de de Nederlandse taal uitstekend zowel mondeling als schriftelijk. Je bent leergierig, sociaal vaardig, pro-actief en resultaatgericht.

In het kort

  • Vast dienstverband.
  • HBO Bouwkunde.
  • 3 jaar relevante Revit werkervaring.
  • Werken aan zeer aansprekende projecten ook internationaal.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Belangrijke competenties: Organisatie, Prestatiemotivatie en Sociale vaardigheden.
  • Belangrijke persoonlijke eigenschappen: Helicopterview, Initiatief, Creativiteit, Grondigheid en Actiedrang.
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio.

Wie is jouw toekomstige werkgever?

Onze opdrachtgever is een full service Nederlands architectenbureau met een internationaal werkveld. Zij staat voor intelligente en integrale ontwerpen. en hebben de ambitie om duurzame omgevingen te creëren voor opdrachtgever, gebruikers én de gemeenschap. Zij hebben 30 jaar ervaring in de realisatie van gebouwen en gebieden, van schetsvoorstel tot uitgewerkt ontwerp, van consultancy tot projectmanagement. van gebouw tot interieurontwerp. Onze opdrachtgever combineert sterke persoonlijkheden met ervaren teams. Hun kantoor is een kennisnetwerk waar zo’n 60 professionals zich inzetten voor innovatieve oplossingen en op maat gemaakte projecten.

Zij zorgen voor het gehele proces van idee tot oplevering in samenwerking met opdrachtgevers, adviseurs en gebruikers. Altijd zeer professioneel in de uitrusting, kennis, ervaringsniveau en informeel in de interne en externe omgang met mensen.  Zij omarmen innovatie, nieuwe materialen en bouwtechnieken en kijken altijd eerst naar wat er is en hergebruikt kan worden en gaan pas daarna op zoek naar nieuwe toevoegingen.

Solliciteer en ga direct aan de slag

Nog niet jou baan? we houden contact

Abonneer op onze Vacatureservice en ontvang nieuwste vacatures in jouw regio als eerste binnen.

Al 30 jaar …

vinden professionals in de bouwkunde en civiele techniek via Centerpoint hun weg naar een nieuwe werkgever

Wil je meer weten over deze vacature?

Bel ons!

Je kan vragen naar Lukas Thielen

Telefoon: 020 – 67 02 100 of na kantooruren

06 – 21 82 45 83

Email: amsterdam@centerpointadvies.nl

Persoonlijke mail

Spreekt de functiebeschrijving van deze Vacature van de Maand jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te reageren via onderstaande formulier of onze website. Eerst bellen kan natuurlijk ook of stuur je CV en evt. portfolio op naar amsterdam@centerpointadvies.nl. Een motivatie waarom je reageert op deze functie is meer dan welkom. Daarna nemen wij direct contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V. en jouw wensen en eisen. De resultaten van dit gesprek kunnen verwerkt worden in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

    0 replies on “Vacature van de maand”