Vooruitzichten in de Civiele Techniek

De grond-, weg- en waterbouw zal, volgens de verwachting van economen, minder last ondervinden van de Corona-crisis.  De overheid is in ongeveer 75 procent van de infraprojecten de opdrachtgever en kan dus, in crisistijden, extra investeren in de infrasector of de uitvoering van sommige projecten naar voren halen om zo de economie te stimuleren. En dat lijkt ook te gaan gebeuren!

Stikstof

De GWW branche heeft wel veel meer last van de stikstofcrisis. Grond- weg- en waterbouwers hebben hun orderportefeuilles in de laatste maanden van 2019 daardoor sterk zien krimpen. De gemiddelde werkvoorraad daalde sinds juni van 2019 van 7,3 naar 6,6 maanden volgens de laatste meting van het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).

Investeringen

In de civiele techniek zijn echter ook belangrijke investeringen in de afgelopen jaren uitgesteld. Een inhaalslag lijkt daarom onontkoombaar. Wateropvang, waterbeheer en waterkering hebben een hoge prioriteit. De aanleg van windenergieparken op land en zee blijft van belang en de verwachte mobiliteitsgroei zal om infrastructurele aanpassingen en oplossingen blijven vragen.

Vergrijzing en ontgroening

Ups en down in de civiele techniek hebben geen grote invloed op de vraag naar civiele professionals want er is sprake van een forse uitstroom door vergrijzing en een te lage instroom door ontgroening.

Daarom is, bij Centerpoint, iedere civiele professional van harte welkom. Dat kunnen specialisten zijn in alle vakgebieden: tunnels en ondergrondse bouw, verkeer en mobiliteit,  weg- en waterbouw, maar ook geo- en funderingstechniek.

Denk je, in de komende jaren, een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan alle zeer uiteenlopende projecten in de civiele techniek? Neem dan contact op met een vestiging van ons bij jou in de buurt. Is één van onze vacatures je op het lijf geschreven, stuur ons dan jouw uitgebreide C.V. en motivatie en wij nemen contact met je op.

Bij Centerpoint is die baan er voor je of we gaan samen op pad om die ideale baan voor je te vinden. Bekijk nu, onderstaand, een aantal van onze vacatures in de Civiele Techniek.

Projectbegeleider Industrie (Vaste baan) – Vlaardingen

Heb jij een flexibele instelling en ben je op zoek naar een veelzijdige functie als projectbegeleider stop dan met zoeken en solliciteer!
Bekijk vacature

Bedrijfsleider Infra (Vaste Baan) – HEM

Ben jij de bedrijfsleider die de financiële verantwoordelijkheid aan durft voor een gemiddelde jaaromzet van 10 miljoen en leiding weet te geven aan een team van 42 collega’s? Zo ja, reageer dan nu!
Bekijk vacature

Hoofd Bedrijfsbureau (Vaste baan) – Voorne-Putten

Wil jij als ervaren calculator/werkvoorbereider een volgende stap maken in je carrière dan zijn we opzoek naar jou!
Bekijk vacature

Werkvoorbereider/Calculator Infratechniek – Hoorn

Wij zijn op zoek naar de die kandidaat die wil werken in een dynamisch familiebedrijf. Een aannemer met een open bedrijfscultuur waar er voor iedereen een kans is om door te groeien.
Bekijk vacature

Werkvoorbereider Infrastructuur – Almere

Jij draagt zorg voor een volledige voorbereiding van de projecten zodat de uitvoering vlekkeloos haar projecten kan realiseren. Een verantwordelijke functie voor een diversiteit aan projecten.
Bekijk vacature

Uitzetter/Tekenaar Asfalt en Riolering – Alkmaar

Een echte binnen- en buitenfunctie. Je zult je als uitzetter voornamelijk bezig houden met asfaltprojecten. Zodra het “asfaltseizoen” is afgelopen verschuiven je werkzaamheden naar kantoor waar jij je bezig houdt revisietekeningen voor rioleringen.
Bekijk vacature

Uitvoerder Infratechniek – Hoorn

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte uitvoerder die zich flexibel weet op te stellen en die een uitdaging niet uit de weg gaat. Ben jij de teamplayer die zoekt naar een afwisselende baan? Reageer dan!
Bekijk vacature

Uitvoerder Infra (Vaste Baan) – Almere

Je komt als uitvoerder terecht in ambitieus en gedreven team waarmee je werkt aan uitdagende projecten in de GWW!
Bekijk vacature

Projectcoördinator Water & Techniek – Hoorn

Jij bent de projectcoördinator die zich vast wilt bijten in complexe projecten gericht op kabels, leidingwerk en werktuigbouwkundige onderdelen binnen de civiele techniek.
Bekijk vacature

Calculator Infra/Beton (Vaste Baan) – Almere

Je bent als zelfstandig calculator betrokken bij de calculatie voor diverse projecten in de GWW en droge waterbouw. Projecten worden vanaf RAW bestek en tekeningen gecalculeerd!
Bekijk vacature

0 replies on “Vacatures Civiele Techniek”