Vooruitzichten in de Civiele Techniek

De grond-, weg- en waterbouw zal, volgens de verwachting van economen, minder last ondervinden van de Corona-crisis.  De overheid is in ongeveer 75 procent van de infraprojecten de opdrachtgever en kan dus, in crisistijden, extra investeren in de infrasector of de uitvoering van sommige projecten naar voren halen om zo de economie te stimuleren. En dat lijkt ook te gaan gebeuren!

Stikstof

De GWW branche heeft wel veel meer last van de stikstofcrisis. Grond- weg- en waterbouwers hebben hun orderportefeuilles in de laatste maanden van 2019 daardoor sterk zien krimpen. De gemiddelde werkvoorraad daalde sinds juni van 2019 van 7,3 naar 6,6 maanden volgens de laatste meting van het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).

Investeringen

In de civiele techniek zijn echter ook belangrijke investeringen in de afgelopen jaren uitgesteld. Een inhaalslag lijkt daarom onontkoombaar. Wateropvang, waterbeheer en waterkering hebben een hoge prioriteit. De aanleg van windenergieparken op land en zee blijft van belang en de verwachte mobiliteitsgroei zal om infrastructurele aanpassingen en oplossingen blijven vragen.

Vergrijzing en ontgroening

Ups en down in de civiele techniek hebben geen grote invloed op de vraag naar civiele professionals want er is sprake van een forse uitstroom door vergrijzing en een te lage instroom door ontgroening.

Daarom is, bij Centerpoint, iedere civiele professional van harte welkom. Dat kunnen specialisten zijn in alle vakgebieden: tunnels en ondergrondse bouw, verkeer en mobiliteit,  weg- en waterbouw, maar ook geo- en funderingstechniek.

Denk je, in de komende jaren, een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan alle zeer uiteenlopende projecten in de civiele techniek? Neem dan contact op met een vestiging van ons bij jou in de buurt. Is één van onze vacatures je op het lijf geschreven, stuur ons dan jouw uitgebreide C.V. en motivatie en wij nemen contact met je op.

Bij Centerpoint is die baan er voor je of we gaan samen op pad om die ideale baan voor je te vinden. Bekijk nu, onderstaand, een aantal van onze vacatures in de Civiele Techniek.

2D-/3D-tekenaar civiel (Vaste baan) – Sliedrecht

Ben jij een nauwkeurige, creatieve en oplossingsgerichte tekenaar dan zoeken wij jou!
Bekijk vacature

Uitvoerder Civiel. Vaste baan! – Geldermalsen

Wil jij als uitvoerder betrokken zijn bij de realisatie van mooie uitdagende infrastructurele werken? En trots zijn op wat jij en je mensen maken? Dan ben ik op zoek naar jou!
Bekijk vacature

Young Professionals GWW. Vaste baan! – ‘s-Hertogenbosch

Ben jij klaar voor je eerste baan bij een grote organisatie? Onze opdrachtgever zoekt voor al zijn vestigingen in het land civiele studenten die een traineeschip willen volgen. Kom je (bijna) uit de school- of collegebanken en weet je nog niet welke job het beste bij je past binnen de civiele techniek of ben je
Bekijk vacature

Uitvoerder civiele werken (Vaste baan) – Gorinchem

Ben jij de schakel tussen de bouwplaats en de voorbereiding op kantoor dan zijn we opzoek naar jou!
Bekijk vacature

Werkvoorbereider Cultuurtechniek (vaste baan) – Utrecht

zoek jij een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider, dan is dit jouw uitdaging! Je komt te werken op de afdeling Cultuurtechniek en waar jij verantwoordelijk bent voor een goede werkvoorbereiding en calculatie van de projecten. Je gaat samenwerken met projectleiders en uitvoerders aan projecten in de openbare groenvoorzieningen, sport en cultuurtechniek en natuur en landschapsbouw.   
Bekijk vacature

Calculator/werkvoorbereider civiel (Vaste baan) – Oostvoorne

Jij bent een enthousiaste en proactieve werkvoorbereider/calculator van projecten op het gebied van civiele techniek!
Bekijk vacature

uitvoerder asfalt, vaste baan! – Diverse locaties in Nederland

Als Uitvoerder Asfalt ben je verantwoordelijk voor het succesvol beheren en uitvoeren van asfaltprojecten van start tot finish. Je geeft leiding aan een team van professionals en zorgt ervoor dat projecten binnen budget en op tijd worden voltooid, met aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Je rapporteert aan de projectleider en speelt een cruciale rol bij
Bekijk vacature

uitvoerder bestrating en riolering, vaste baan! – Amterdam

Als Uitvoerder Bestrating en Riolering ben je verantwoordelijk voor het succesvol beheren en uitvoeren van bestratings- en rioleringsprojecten. Je leidt een team van vakmensen en zorgt ervoor dat projecten binnen budget en op tijd worden afgerond, met aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Je rapporteert aan de projectleider en speelt een cruciale rol bij de coördinatie
Bekijk vacature

Calculator/projectvoorbereider civiel (Vaste baan) – Gorinchem

Ben jij creatief en zoek jij altijd naar innovatieve ontwerp oplossingen en slimme bouwmethoden dan zoeken wij jou!
Bekijk vacature

Werkvoorbereider Infra (Vaste baan) – Sliedrecht

Wil jij werken bij een echt familie bedrijf wat al bijna 100 jaar bestaat en zich inzet voor de instandhouding van een duurzame leefomgeving?
Bekijk vacature

0 replies on “Vacatures Civiele Techniek”