Vooruitzichten in de Civiele Techniek

De grond-, weg- en waterbouw zal, volgens de verwachting van economen, minder last ondervinden van de Corona-crisis.  De overheid is in ongeveer 75 procent van de infraprojecten de opdrachtgever en kan dus, in crisistijden, extra investeren in de infrasector of de uitvoering van sommige projecten naar voren halen om zo de economie te stimuleren. En dat lijkt ook te gaan gebeuren!

Stikstof

De GWW branche heeft wel veel meer last van de stikstofcrisis. Grond- weg- en waterbouwers hebben hun orderportefeuilles in de laatste maanden van 2019 daardoor sterk zien krimpen. De gemiddelde werkvoorraad daalde sinds juni van 2019 van 7,3 naar 6,6 maanden volgens de laatste meting van het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).

Investeringen

In de civiele techniek zijn echter ook belangrijke investeringen in de afgelopen jaren uitgesteld. Een inhaalslag lijkt daarom onontkoombaar. Wateropvang, waterbeheer en waterkering hebben een hoge prioriteit. De aanleg van windenergieparken op land en zee blijft van belang en de verwachte mobiliteitsgroei zal om infrastructurele aanpassingen en oplossingen blijven vragen.

Vergrijzing en ontgroening

Ups en down in de civiele techniek hebben geen grote invloed op de vraag naar civiele professionals want er is sprake van een forse uitstroom door vergrijzing en een te lage instroom door ontgroening.

Daarom is, bij Centerpoint, iedere civiele professional van harte welkom. Dat kunnen specialisten zijn in alle vakgebieden: tunnels en ondergrondse bouw, verkeer en mobiliteit,  weg- en waterbouw, maar ook geo- en funderingstechniek.

Denk je, in de komende jaren, een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan alle zeer uiteenlopende projecten in de civiele techniek? Neem dan contact op met een vestiging van ons bij jou in de buurt. Is één van onze vacatures je op het lijf geschreven, stuur ons dan jouw uitgebreide C.V. en motivatie en wij nemen contact met je op.

Bij Centerpoint is die baan er voor je of we gaan samen op pad om die ideale baan voor je te vinden. Bekijk nu, onderstaand, een aantal van onze vacatures in de Civiele Techniek.

Uitvoerder (betontimmerwerken) – Zoetermeer

Met spoed gezocht een gedreven uitvoerder met affiniteit met betonwerken!
Bekijk vacature

Engineer ondergrondse Kabels en Leidingen – Utrecht

Wij zoeken een gedreven engineer kabels en leidingen voor de afdeling engineering.
Bekijk vacature

Werkvoorbereider Infra & Groen – Velsen

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een veelzijdige werkvoorbereider Infra & Groen. Je zult In voorkomende gevallen ook de rol van projectleider op je moeten nemen.
Bekijk vacature

Uitvoerder GWW – Nijmegen

Uitvoerder van civiele projecten op gebied van waterbouw, rioolvervanging, reconstructie van rotondes, cultuurtechniek (flora en fauna), het bouw en woningrijp maken en bodemsanering. Bij de deze organisatie kan je elke dag aan een ander soort project leiding geven, waardoor jouw werk nooit saai is.
Bekijk vacature

Werkvoorbereider infra projecten – Zwolle

Wil jij werken als werkvoorbereider binnen een gezellig en hardwerkend aannemersbedrijf en meegroeien met de ontwikkeling van het bedrijf? Solliciteer dan vandaag nog!
Bekijk vacature

Calculator infra projecten – Zwolle

Jouw inzet is de start van elk project. Je gaat aan de slag als calculator infra binnen een gezellig en hardwerkend aannemersbedrijf waar je kan meegroeien met de ontwikkeling van het bedrijf.
Bekijk vacature

Tendermanager Civiel – Amsterdam

Jij als tendermanager geeft leiding aan het tenderteam. In deze functie voer je de regie over het gehele aanbestedingsproces van het opstellen van een tenderplan tot en met het indienen van de offerte.
Bekijk vacature

werkvoorbereider calculator bedrijfsbureau. – Huissen

Werkvoorbereider calculator op het bedrijfsbureau voor bodemsanering, weg- en rioolreconstructies
Bekijk vacature

Uitvoerder ondergrondse Kabels en Leidingen – Utrecht (Midden Nederland)

Wij zoeken een bevlogen Uitvoerder kabels en leidingen voor de regio Midden Nederland.
Bekijk vacature

Uitvoerder Natte Waterbouw – Amsterdam

Ben jij de uitvoerder die mede zorg draagt voor het behoud van de kademuren, bruggen en sluizen in de historische grachten van Amsterdam! Er is een hoop te doen dus reageer!
Bekijk vacature

0 replies on “Vacatures Civiele Techniek”