Projectleider Vastgoedbeheer (vaste baan). – Utrecht

Introductie

Wij zoeken een ervaren projectleider technisch vastgoedbeheer voor corporaties en VVE beheers. Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor alle onderhoud en verduurzaming van het bezit. Jouw bijdrage levert prettige woonwijken op en verhoogd het woonplezier. 

Organisatie

Onze relatie is gedegen specialist op het gebied van vastgoedbeheer van huurwoningen en VVE diensten.

Functie

Als projectleider vastgoedbeheer ben je verantwoordelijk voor een toegewezen vastgoedportefeuille, je doet inspecties en stelt zelfstandig de meerjaren onderhoudsplanningen en begrotingen op. Tijdens de uitvoeringsfase controleer jeu de werkzaamheden en ben jij het aanspreekpunt voor vragen, klachten en meer en minder werkzaamheden. Je verzorgt de correspondentie, financiële en technische rapportages en opleveringsrapporten. De projecten waarop jij wordt ingezet zijn onderhoudsprojecten en verduurzaming.

Functie-eisen

De projectleider die wij zoeken heeft een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en beschikt over de nodige kennis van planmatig onderhoud en heeft een goed ontwikkelt financieel inzicht.
Naast de gevraagde technische eigenschappen ben je als persoon proactief en resultaat gericht, communicatief vaardig en representatief.

Aanbod

Wij bieden jou een mooi en een divers vastgoedportefeuille aan, waar je de controle doet op de uitvoering van de onderhoudswerken en de bewaking doet van de kwaliteit van het vastgoed. Je kan rekenen op een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Na de inleenperiode, kom je in vaste dienst bij de opdrachtgever, tot die tijd hebben wij voor jou alles goed geregeld binnen Centerpoint.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij jou vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.