Ontwikkelaar huurwoningen (vaste baan, op basis van een werving en selectie procedure) – Amersfoort

Introductie

Wil jij aan de slag als ontwikkelaar en nieuwe huurwoningen bouwen, dan hebben wij op basis van een werving en selectie procedure, de mogelijkheid voor jou om aan de slag te gaan als ontwikkelaar.
In de functie ben je actief in de ontwikkeling van nieuwe woningen en het verduurzamen van het huidig bezit. Je bouwt mee aan de toekomst van deze corporatie en de klanttevredenheid.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een lokale en betrokken woningbouwcorporatie met gezonde ambities en doelstellingen in het ontwikkelen van nieuwe huurwoningen en het verduurzamen van het huidig bezit.

Functie

Als ontwikkelaar nieuwbouw en verduurzaming ontwikkel je huurwoningen conform de huidige energie zuinige maatstaven tegen een zo gunstig mogelijke condities, zonder afbreuk van de kwaliteit.
Binnen deze afdeling ben jij verantwoordelijk voor het totale proces van ontwerp en aanbesteding tot en met de nazorg.

Het betreft een uitdagende samenwerkende functie en veel informatie overdracht tussen de verschillende partijen, interne afdelingen en je directe collega’s,
Binnen het gestelde budget en projectplannen draag jij zorg voor een goed ontwerp en langdurig duurzaam bezit voor de corporatie. Door jouw inzet voldoet het bezit de komende jaren aan alle energienormen en woonconform voor de huurders.

Functie-eisen

Wij zoeken een ervaren ontwikkelaar die de nodige werkervaring heeft vanuit de rol van de opdrachtgever of woningbouwcorporatie. Je hebt hebt geode kennis van wet- en regelgeving en aantoonbare ervaring met projectmanagement en ontwikkeling.
In het gehele proces heb je oog voor elk detail en ga je grondig en secuur te werk en informeer je tijdig alle betrokken partijen bij jouw werkzaamheden. De projectleider die wij zoeken is resultaat- en doelgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
In het werkproces heb jij met verschillende betrokken partijen te maken en is het van belang dat je verschillende belangen en onderlinge verhoudingen goed in de gaten houdt.

Aanbod

Je komt te werken in een klein en prettig team dat zich bezig houdt met nieuwbouw, renovatie en of verduurzamingsprojecten en een belangrijke schakel is in de continuïteit van de corporatie. Je werkt samen met de verschillende afdelingen binnen de corporatie.
De functie valt in schaal J van de CAO Woondiensten en bij een fulltime dienstverband bedraagt het maximale salaris € 4.971 bruto per maand.
Bij deze organisatie is een gezonde balans te vinden tussen werk en privé, thuiswerken behoort tot de mogelijkheid.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.