Projectleider Onderhoud (vaste baan bij de opdrachtgever). – Regio Arnhem

Introductie

Altijd al regisseur willen worden dan kan je bij ons aan het werk als bouwregisseur en begeleid je als projectleider alle bouwactiviteiten op de diverse woningbouwcomplexen.
De projecten bevinden zich in de omgeving van Arnhem.

Organisatie

Onze relatie is een grote verhuurder en ontwikkelaar van woningbouwprojecten in de omgeving van Arnhem.

Functie

Als projectleider werk je op basis van Resultaat Gericht Samenwerken met onze samenwerkingspartners. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van vastgoedprojecten op het gebied van onderhoud, verduurzaming en nieuwbouw. Je verzorgt de aanbestedingsprocedure en gunning van de projecten die jij in de uitvoeringsfase begeleid en bewaakt. Tijdens de uitvoeringsfase bewaak je de samenwerking en zorg je dat de afgesproken doelen worden gerealiseerd.

Functie-eisen

De projectleider die wij zoeken is een resultaatgerichte bouwkundige die gericht is op het optimaliseren van de samenwerkingsverbanden met de ketenpartners. Je bent communicatief vaardig, empathisch, proactief en heeft de touwtjes in handen.
De voorkeur gaat uit naar een projectleider die ervaring heeft met RGS/DBM of TCO werkprocedure en je draagt dit een warm hart toe, verder beschik je over een HBO bouwkunde diploma.

Aanbod

Wat kan je van ons verwachten?
Deze functie is ingedeeld in salarisschaal J van de CAO diensten en op basis van 36 uur per week. Om jouw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren krijg je de beschikking over een telefoon en laptop en is er ruimte voor flexibel werken. Sinds de corona uitbraak is thuiswerken bespreekbaar.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij jou vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.