Ervaren Calculator (Vaste baan) – Dordrecht

Introductie

Zelfstandige, uitdagende functie voor een allround senior calculator die graag van begin tot eind verantwoordelijk is voor zijn of haar projecten. Ben jij iemand die doet wat je belooft dan zoeken we jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Dordrecht. Het bedrijf is actief in woningbouw en utiliteitsbouw en renovatie en onderhoud.

Functie

Als calculator maak je zelfstandig kostprijsbegrotingen van bouwprojecten of delen daarvan onder leiding van het hoofd calculatie. Daarnaast verzorg je ook de kostprijsberekeningen of delen daarvan aan de hand van bestek, tekeningen en andere gegevens. Je maakt elementenramingen je kan zelfstandig werken aan één of meerdere projecten. Verder ben je verantwoordelijk voor het uittrekken van materialen en hoeveelheden, het opstellen van de begrotingsstaat en het spiegelen, beoordelen en verwerken van offertes en het selecteren van onderaannemers. Daarnaast ben je iemand die gevraagd en ongevraagd kostendeskundige adviezen geeft. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert aan het hoofd calculatie. De werkzaamheden worden verricht op kantoor.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 7 jaar ervaring als zelfstandig calculator bij een ontwikkelende aannemer. Je bent proactief, gedreven, collegiaal en je werkt zeer accuraat. Je werkt graag zelfstandig in een team van collega’s. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in Zuid-Holland en vanzelfsprekend bent je cijfermatig sterk.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode. De UTA CAO wordt gehanteerd en het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met jou op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op je C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.