Bedreven Projectontwikkelaar (Vaste baan) – Dordrecht

Introductie

Jij bent een ervaren projectontwikkelaar die toe is aan een nieuwe uitdaging!

Organisatie

De opdrachtgever is een modern en innovatief bedrijf actief in de bouw en ontwikkeling. Het ontwikkelen en realiseren van duurzame en energie zuinige woningbouwprojecten staat centraal. Er wordt gewerkt vanuit creatieve concepten met het oog op betaalbaarheid. Bij ieder project wat ze doen betrekken ze naast een architect ook een landschap architect om zo het ontwerp mooi op te laten gaan in haar natuurlijke omgeving. Bij elke project wordt er ook een stukje maatwerk geleverd in de zin van een mobiliteitsplan. Verder is het een platte en informele organisatie waar iedereen als gelijke wordt behandelt. 

Functie

Jij bent een gedreven en zelfstandige projectontwikkelaar die technisch als creatief betrokken is bij nieuwe en lopende projecten. Hierbij moet je denken aan projecten van 50 tot 150 woningen in de regio Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Jij zorgt ervoor dat planningen worden behaald en budgetten worden bewaakt. Hierin ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten en werk je samen met je collega’s. Het co√∂rdineren van ontwerpteams en het voorzitten van de bouwteams behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. 

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma bouw of vastgoed gerelateerd. Daarnaast heb je minimaal 4 jaar ervaring bij een ontwikkelaar of zelf ontwikkelende aannemer in de woningbouw. Je hebt affiniteit met duurzaamheid, circulariteit, prefabricage, LEAN management en modulair bouwen. Je bent kostenbewust en hebt een goed analytisch vermogen.


Aanbod

Het betreft hier een rechtstreeks dienstverband bij de betreffende opdrachtgever. Het primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden worden nader bepaald aan de hand van kennis en ervaring. Je krijgt een auto van de zaak, ze kennen een 13e maand en een bonusregeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature