Junior Werkvoorbereider – Eindhoven

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij versterking. Als junior werkvoorbereider verleent u hand- en spandiensten aan de werkvoorbereiders en de projectleiders. U krijgt een training on the job en u kunt het geleerde direct in de praktijk brengen. De werkzaamheden bestaan uit het controleren en aanpassen van tekeningen, planningen maken, zaken uitzoeken en regelen, materialen controleren, contacten met onderaannemers etc. Kortom een veelzijdige uitdagende functie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote allround aannemer.

Functie

Als junior werkvoorbereider bent u samen met uw collega’s uit het projectteam verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van projecten. Als junior werkvoorbereider ligt u focus op productieopnames, manurenbewaking en regie-urenbewaking.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde. En u heeft bijvoorkeur 1-2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. U bent leergierig, gedreven, analytisch sterk, communicatief vaardig en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U bent stressbestendig en weet u hoofd koel te houden bij vraagstukken die iedere werkdag voorbij komen.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u de kans om een bijdrage te leveren aan aansprekende projecten en u verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.