Junior Werkvoorbereider – Eindhoven

Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij versterking. Als junior werkvoorbereider verleent je hand- en spandiensten aan de werkvoorbereiders en de projectleiders. Je krijgt een training on the job en je kunt het geleerde direct in de praktijk brengen. 

Organisatie

Bij de opdrachtgever is het dagelijks plezier in het werk net zo belangrijk als de inhoud van de functie. Bij het bedrijf heerst een informele bedrijfscultuur waar betrokkenheid, ondernemerschap én samenwerking centraal staan. Er is volop ruimte voor initiatieven, ideeën en persoonlijke ontwikkeling.

Functie

Als junior werkvoorbereider bent je samen met je collega’s uit het projectteam verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van projecten. Als junior werkvoorbereider ligt je focus op productieopnames, manurenbewaking en regie-urenbewaking. De werkzaamheden bestaan uit het controleren en aanpassen van tekeningen, planningen maken, zaken uitzoeken en regelen, materialen controleren, contacten met onderaannemers etc. Kortom een veelzijdige uitdagende functie.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde. En je hebt bij voorkeur 1-2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent leergierig, gedreven, analytisch sterk, communicatief vaardig en je gaat jouw verantwoordelijkheden niet uit de weg. Je bent stressbestendig en weet je hoofd koel te houden bij vraagstukken die iedere werkdag voorbij komen.

Aanbod

Naast een goed primair en secundair arbeidsvoorwaarden pakket heb je een laptop en mobiele telefoon tot je beschikking. Er zijn voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via cursussen en workshops. Jezelf blijven ontwikkelen vind de opdrachtgever erg belangrijk.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.