Bouwkundig Modelleur – Beverwijk

Introductie

Ben jij de Revit Modelleur die innovatief te werk gaat? Je bent betrokken bij verschillende unieke woning- en utiliteitsbouwprojecten in de verschillende fases van het bouwproces.

Organisatie

Onze opdrachtgever is met haar 78 werknemers een gerenommeerd ingenieursbureau voor diverse bouwkundige disciplines. Al meer dan 40 jaar is zij actief voor uiteenlopende (vaste) opdrachtgevers. Zij is vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering betrokken bij haar projecten.

Functie

Als Revit Modelleur ga jij innovatief te werk gaat? Je bent betrokken bij verschillende unieke woning- en utiliteitsbouwprojecten in de verschillende fases van het bouwproces. Hierbij moet je denken aan projecten door geheel Nederland. Ook bij het vergunningstraject van de projecten kan jij betrokken zijn. Je onderhoudt nauwe contacten met de architect en de projectleider.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je minimaal in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het modelleren, met voorkeur in Revit. Je bent woonachtig binnen straal van 35 kilometer rondom Beverwijk.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 12 maanden word je een vast contract geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed te noemen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.