Allround Calculator (Vaste Baan) – Heerhugowaard

Introductie

De projecten vallen of staan mede door de kwaliteit van jouw calculaties, durf jij het aan? Onderdeel van een klein team ben jij mee verantwoordelijk voor het verkrijgen van mooie opdrachten!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein, regionaal opererend aannemingsbedrijf actief in de kop van Noord Holland. Voor de organisatie zijn 15 mensen werkzaam waarvan 6 UTA personeel. Daarnaast maakt zij gebruik van een vaste poel van ZZP-ers en onderaannemers. Projecten kunnen variëren van € 1000,- tot 3 miljoen. Ze zijn actief in zowel de nieuwbouw als renovatie, onderhoud en burgerwerk. Een enkele keer worden projecten gerealiseerd vanuit eigen ontwikkeling. De organisatie heeft overigens een eigen timmerwerkplaats.

Functie

Onze opdrachtgever werkt veelal vanuit bouwteams. Jij, als calculator, bent geheel verantwoordelijk voor jouw projecten. Je vervaardigt de uittrekstaten, zorgt voor het afprijzen en afnormen en je berekent de bouwplaatskosten. Na het opvragen van offertes maak je de inkoopspiegels. Bij gunning kan het voorkomen dat je ook de werkvoorbereiding oppakt maar dit zal eerder voor de kleinere projecten zijn. Je rapporteert aan jouw collega calculator. Je rekent gemiddeld aan zo’n 4 tot 5 projecten tegelijk.

Functie-eisen

je bent in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en een geldig VCA VOL certificaat. Daarnaast ben je bekend met IBIS trad, Excel en Office. Voor deze functie hebje tussen de 3 en 5 jaar ervaring in een gelijke functie. je bent woonachtig in de kop van Noord Holland en de West Friese mentaliteit is je niet vreemd.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een contract aan te bieden. De voorwaarden zijn conform CAO!

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.