Werkvoorbereider / Calculator – Rotterdam

Introductie

Mooie kans voor een werkvoorbereider / calculator die toe is aan een tweede stap in zijn of haar loopbaan.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een informele cultuur. Het bedrijf is met name actief in utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het controleren van tekeningen, het eventueel aanpassen van tekeningen en het bewaken van de dossiers. U houdt meer- en minderwerk bij, spiegelt offertes en u heeft contact met de opdrachtgevers van onze opdrachtgever. U bezoekt regelmatig projecten en u maakt werkplanningen. U gaat deel uitmaken van een team van 3 enthousiaste medewerkers. U werkt nauw samen met de projectleiding.

Functie-eisen

U heeft een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en affiniteit met utiliteitsbouw. U bent gedreven, proactief en communicatief vaardig. U bent vaardig met Autocad en MS Office. U bent een harde werker die graag veel wil leren. U woont in Zuid-Holland en u bent op korte termijn beschikbaar.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een veelzijdige functie waarin u te maken krijgt met alle aspecten van de werkvoorbereiding.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.