Projectbegeleider Mutatieonderhoud – Amsterdam

Introductie

Een veelzijdige functie waarin jouw praktische kennis op de proef wordt gesteld.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot regionaal opererend aannemingsbedrijf. Voor het bedrijf zijn 130 mensen werkzaam bij de verschillende bedrijfsonderdelen. Het bedrijf heeft een afdeling nieuwbouw, renovatie en onderhoud, interieurbouw en speciale projecten. Met de afdeling projectmatig onderhoud voeren zij allerlei onderhoudswerkzaamheden uit voor diverse woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

Functie

Als projectbegeleider maak je deel uit van het projectteam en ben je de schakel tussen de opdrachtgever en de klant. Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van het werk, maken van begrotingen, proces- en werkplanningen, (inkoop)voorbereiding en het informeren van de bewoners en de vaste ketenpartners. Je bewaakt de voortgang van de projecten, signaleert de problemen en zorgt waar nodig voor bijsturing. Je bent de spil van het proces tussen opdrachtgever en de uitvoerende partijen van begin tot en met het einde.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je minimaal in het bezit van een diploma MTS Bouwkunde. Naast jouw praktisch inzicht beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Naast een geldig VCA VOL certificaat ben je in het bezit van een rijbewijs en ben je woonachtig in de regio groot Amsterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.