Lead BIM Engineer (Vaste Baan) – Amsterdam

Introductie

Als Lead BIM Engineer werk je nauw samen met de werkvoorbereiding. Hierin verstrek jij de nodige informatie voor de te maken details.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgroot aannemingsbedrijf dat voornamelijk actief is in en rondom Amsterdam. Projecten worden gerealiseerd in de nieuwbouw en renovatie en de projectgrootte kan oplopen tot 40 miljoen. Inmiddels zijn er 120 mensen werkzaam voor de organisatie en nog steeds groeiende.

Functie

Als Lead BIM Engineer werk je nauw samen met de werkvoorbereiding. Hierin verstrek jij de nodige informatie voor de te maken details. Nadat de werkvoorbereiding alle informatie van de co-makers heeft afgestemd wordt deze in ontvangst genomen door Lead BIM engineer /modelleur.

Je verzorgt de basis voor de engineeringsplanning. Eerst wordt er een planning gemaakt voor het modelleren van het project. Vervolgens wordt met de werkvoorbereiding afgestemd of de planning haalbaar is met betrekking tot. het afstemmen met de co-makers. Uit deze planning zal ook blijken wanneer er gestart kan worden met de bouw.

Functie-eisen

Voor de functie heb je minimaal een opleiding HTS bouwkunde en enkele jaren ervaring in de functie, met voorkeur in het aannemingsbedrijf. Je hebt ervaring in het aansturen/begeleiden van collega’s en je hebt uiteraard kennis van de LEAN methodiek. Revit, Solibri, Dynamo, Python en Asta Powerproject zijn bekende programma’s voor je.

Aanbod

Na een detacheringsperiode van 9 maanden en bij goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden. De voorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.