Landmeter – Wognum

Introductie

Jij richt jouw eigen werkdag in! Zoek je iedere dag opnieuw de uitdaging in jouw werk als landmeter? Zoek je bovendien de vrijheid om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen? Dan nodigen wij je uit te reageren!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau. Zij leveren ontwerp-, advies- en ingenieursdiensten binnen de disciplines Infra, Milieu, Archeologie, Geo-ICT & Geo-Info. Dit doen zij voor opdrachtgevers uit de private en publieke sector. Van provincie, gemeenten tot waterschappen. Maar ook voor woningcorporaties, aannemersbedrijven, industrie, energiebedrijven (windenergie) en stedenbouwkundigen.

Functie

Tijdens jouw werkdag voer je meet-, scan-, waterpassing-, uitzet- en monitoring werkzaamheden uit. Je bent hét aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Vanwege jouw ruime ervaring breng je diverse infrastructurele en bouwkundige projecten tot een goed einde. Dit alles doe je samen met je collegae uit het projectteam.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een mbo of hbo diploma op het gebied van geodesie of civiele techniek. Je hebt minimaal 10 jaar ervaring en je hebt kennis van de Leica apparatuur en autodesk software. Daarnaast ben je in het bezit van een geldig rijbewijs en VCA VOL certificaat. Je bent woonachtig in het midden van Nederland.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. In eerste instantie gaat het hier om een detacheringsperiode van 12 maanden. Na deze periode en bij goed functioneren word je een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, Sijbren Visserjouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature