Junior Bouwkundig Constructeur – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Met spoed gezocht een junior Bouwkundig constructeur voor zowel projecten in de woning- als utiliteitsbouw!

Organisatie

De opdrachtgever is een bureau wat gespecialiseerd is in het maken van constructieberekeningen en tekeningen. Daarnaast kan zij, op verzoek van particulieren of een verzekeringsmaatschappij, controle berekeningen uitvoeren van bestaande constructies. Dit om eventueel na te gaan of er nog wordt voldaan aan de geldende normen.

Functie

In de functie van junior constructeur ben je mede verantwoordelijk voor het berekenen en uitwerken van beton- en staalconstructies. Dit kan voor de woning-, utiliteit- of industriebouw. Je werkzaamheden worden verricht onder begeleiding en toezicht van de hoofdconstructeur.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een HBO opleiding bouwkunde of civiele techniek. Je beschikt over voldoende theoretische kennis van mechanica en constructies om onder begeleiding van een hoofdconstructeur zelfstandig constructieberekeningen te maken. Je bent communicatief vaardig zowel in woord als geschrift, leergierig, werkt nauwkeurig en rapporteert helder.

Aanbod

De opdrachtgever biedt de medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt om je verder te verdiepen in je eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn vanzelfsprekend goed geregeld. De opdrachtgever ondersteunt en stimuleert zijn medewerkers daarnaast onder meer via een interne academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals Technische Universiteiten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.