Interessante uitdagingen in de wereld van het Vastgoed

Welke uitdagingen liggen er, na Corona, in de kantorenmarkt. Welk effect gaat van het thuiswerken uit nu we langzaam aan gewend raken om ook vanuit huis te werken. Wat is de rol van het traditionele kantoor? Welke effect heeft de 1,5 metereconomie van morgen als in een gemiddeld kantoor misschien wel de helft van de werkplekken voorlopig niet bruikbaar zijn? Zullen ondernemers niet steeds meer neigen naar flexibele kantoorruimte met huurcontracten met ruimere opzeggingsmogelijkheden? Wordt het snel op- en af kunnen schalen niet steeds belangrijker. En wat betekent de doorbraak van Zoom en Teams voor nieuwe investeringen in vastgoed? Is het nog wel nodig hele grote en dure kantoren te bouwen. Misschien is een aantal flexplekken op een goed bereikbare locatie en een ruimte om klanten te ontvangen al meer dan voldoende.

Welke impact heeft de Coronacrisis op de huisvesting en verzorging van ouderen? In de komende tien jaar zijn er tienduizenden extra bedden nodig in de langdurige zorg. Maar welke concepten zijn betaalbaar en toekomstbestendig? En wat met betrekking tot de indeling van die instellingen om groepen goed van elkaar te kunnen scheiden?

Is slimme, efficiënte grootschaligheid een oplossing? Of willen we juist blijvend van die grootschaligheid af. De toenemende vergrijzing laat zich niet stoppen. Wat willen zorgaanbieders en beleggers?

Spanningsveld

In dit spanningsveld moeten vastgoedspecialisten belangrijke knopen doorhakken. Een enorme uitdaging! Daarom is alles wat met vastgoed te maken heeft de komende jaren een uitdaging voor creatieve specialisten. Soms zullen zij projectmatig worden ingezet maar nog vaker zullen zij bestaande teams gaan versterken.

Een volgende carrièrestap

Denk je in de komende jaren een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om deze uitdagingen bij de kop te pakken? Ben je toe aan een volgende stap? Neem dan contact op met één van onze vestigingen. Dan gaan wij samen kijken welke mogelijkheden er zijn die naadloos aansluiten op jouw persoonlijke wensen en eisen. Is één van de vacatures je op het lijf geschreven? Stuur ons dan jouw uitgebreide C.V. en motivatie en wij nemen contact met je op. Kijk ook eens, onderstaand, naar  onze vacatures in het Vastgoed en de Projectontwikkeling.

Bij Centerpoint is die baan er voor je of we gaan samen op pad om jouw ideale baan te vinden.

calculator/werkvoorbereider – Regio Nijmegen

De opdrachtgever, partner in vastgoedonderhoud, is op zoek naar een calculator/werkvoorbereider. Resultaatgericht vastgoedonderhoud en beheer is een dynamisch proces dat jou past. Dan zijn we op zoek naar jou!
Bekijk vacature

Projectcoördinator – Regio Nijmegen

De opdrachtgever is per direct op zoek naar een enthousiaste doortastende projectcoördinator waarbij resultaatgericht samenwerken vanzelfsprekend is. Het betreft een vast dienstverband.
Bekijk vacature

EPA-W(U) adviseur – Rotterdam

Jij bent een ambitieuze kandidaat die in zichzelf wilt investeren en uit wil groeien tot een ervaren bouwkundig adviseur.
Bekijk vacature

Projectontwikkelaar Bouw – Hilversum

Ben jij de ervaren projectontwikkelaar die verantwoordelijk is om met een totale beheersing van budget en planning een kwaliteitsplan te realiseren. Onze opdrachtgever geeft je de ruimte om, met jou kennis en visie, de kansen en mogelijkheden voor potentiële projecten te onderzoeken.
Bekijk vacature

Projectleider Ontwikkeling – Schiphol

Ben jij de projectleider die in staat is om bestaand vastgoed een nieuwe bestemming te geven. Een uitdagende functie bij een zeer gerenommeerde belegger die haar portefeuille in eigen beheer heeft.
Bekijk vacature

Projectleider (Installatietechniek) – Den Haag

Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor het beheer van bestaande installaties en adviseren over renovatie en onderhoud dan zijn wij opzoek naar JOU!
Bekijk vacature

Projectleider Vastgoedbeheer. – Utrecht

Wij zoeken een ervaren projectleider technisch vastgoedbeheer voor corporaties en VVE beheers.
Bekijk vacature

Technisch Beheerder Vastgoed – Amsterdam

Voor één van onze vaste opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Technisch Beheerder Vastgoed. Je bent mede verantwoordelijk voor het technische beheer van een gedeelte van een vastgoedportefeuille van 4 miljard euro.
Bekijk vacature

Planvoorbereider – Eindhoven

Bij één van onze klanten zoeken wij een planvoorbereider die ook een adviserende rol speelt naar de betrokken stakeholders. Het is een veelzijdige functie waarbij je voor interessante uitdagingen komt te staan. Durf jij het aan?
Bekijk vacature

Technisch Beheerder Installatietechniek – Amsterdam

Voor één van onze vaste opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Technisch Beheerder Installaties. Je bent mede verantwoordelijk voor het technische beheer van een gedeelte van een vastgoedportefeuille van 3 miljard euro.
Bekijk vacature

0 replies on “Vacatures Vastgoed”