Zelfstandig Werkvoorbereider Restauratie – Amsterdam

Introductie

In deze zelfstandige functie draagt u zorg voor de werkvoorbereiding voor projecten in de restauratie en renovatie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een specialist in de restauratie. Zij verkrijgt haar projecten via de traditionele aanbestedingsmarkt maar ook via verschillende tenders. Haar werkgebied is Amsterdam, Leiden, Delft en Utrecht. De organisatie werkt volgens LEAN management technieken en BIM.

Functie

Als werkvoorbereider verzorgt u de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor projecten in de renovatie en restauratie. Dit kunnen meerdere projecten tegelijk zijn. U rapporteert aan de projectleider en werkt u in nauwe samenwerking met de uitvoering.

Functie eisen

U bent minimaal in het bezit van het diploma HTS Bouwkunde en ervaring in de restauratie is een must. U heeft minimaal 8 jaar ervaring als werkvoorbereider in de bouw. Naast de vereiste opleiding en ervaring dient de werkvoorbereider ook over een aantal kerncompetenties te beschikken zoals : klantgericht denken en commercieel inzicht. Van de werkvoorbereider verwachten wij verder dat hij/zij als een echte ondernemer aan het werk gaat en over motiverende en coachende eigenschappen beschikt.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een vast dienstverband aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform UTA CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk uw volledige C.V. te zenden naar bovenstaand e-mailadres. Voldoet u volledig aan de door onze opdrachtgever gestelde functie-eisen dan zal onze recruiter contact met u opnemen en een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden besproken met de consultant die verantwoordelijk is voor deze opdracht. Daarna vindt een selectiegesprek plaats en wordt dieper ingegaan op competenties en persoonlijke eigenschappen welke van belang zijn voor een goede functie-uitoefening.