Zelfstandig Werkvoorbereider Luxe Segment 9160 – Uithoorn

Introductie

Een uitdaging waar uw communicatieve vaardigheden, naast uw technisch inzicht, op de proef worden gesteld.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein, regionaal opererend aannemingsbedrijf. Voor het bedrijf zijn 11 mensen werkzaam. Zij begeeft zich voornamelijk op de luxe villabouw maar daarnaast heeft zij ook opdrachten in de renovatie en verbouw voor particulieren en bedrijven. De projectgrootte kan oplopen tot 2 miljoen euro.

Functie

Wij zoeken een zelfstandig werkvoorbereider die ervaring heeft met luxe villa bouw en renovatie- en onderhoudsprojecten. Na gunning bent u (mede) verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van het project inclusief de inkoop. Daarnaast bent u in staat om meer- en minderwerk uit te rekenen met behulp van IBIS trad. U werkt vanaf kantoor maar u zult ook regelmatig de projecten moeten bezoeken.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS Bouwkunde. U hebt ervaring met woningbouw, vrije sector. Naast u technisch inzicht weet u goed om te gaan met de koperswensen die veeleisend kunnen zijn. U communicatieve en sociale vaardigheden zijn daarom uitmuntend. U hebt kennis van Office en IBIS trad.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u een vast contract door onze opdrachtgever aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.