Zelfstandig Werkvoorbereider – Amsterdam

Introductie

Een zelfstandige functie binnen een klein Amsterdams familiebedrijf!

Organisatie

Onze opdrachtgever betreft een klein familiebedrijf actie in en rondom Amsterdam. Voor de organisatie zijn 11 mensen werkzaam en daarnaast werken ze veel met onderaannemers. Projecten worden voor 60% gerealiseerd binnen de zakelijke markt en de overige binnen de particuliere markt. Ze zijn actief in de kleinschalige nieuwbouw maar vooral in het renovatie en onderhoud.

Functie

Samen met een collega werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van de projecten. Naast de technische en organisatorische werkvoorbereiding bent u ook in staat om bouwkundige tekeningen te vervaardigen met autocad. Daarnaast maakt u de inkoopspiegels op ten behoeve van de projectleiding.

Functie-eisen

U bent in het bezit van een diploma HTS bouwkunde aangevuld met een geldig VCU VOL certificaat. U bent bekend met exact en daarnaast weet u werktekeningen te vervaardigen met behulp van autocad.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u een vast contract aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.