Zelfstandig Uitvoerder Woningbouw – Eindhoven

Introductie

Vanwege de grote omvang van de orderportefeuille met utilitaire- en woningbouwprojecten is de opdrachtgever met spoed op zoek naar een ervaren zelfstandige uitvoerder woningbouw die op korte termijn beschikbaar is.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een allround, eigentijdse aannemer die zich richt op utiliteit- en woningbouw, waarbij een belangrijk deel in eigen beheer wordt ontwikkeld. Ze ontwikkelen, bouwen en onderhouden. De medewerkers vormen de solide basis van het bedrijf. Het is een evenwichtige organisatie met zelfkennis.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van grondgebonden woningen in Eindhoven. Je werkt nauw samen met de projectleider en je stuurt je uitvoerdersploeg aan. Je bewaakt de voortgang en houdt de kosten en opbrengsten scherp in de gaten. Je zit bouwvergaderingen voor en je ziet toe op de kwaliteit van de werkzaamheden. Samen met een voorman ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de bouwplaats.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO diploma Bouwkunde en ten minste 5 jaar ervaring als uitvoerder bij grotere projecten. Je bent communicatief vaardig, gedreven en hebt een mensgerichte instelling. Verder bezit je over een goed ontwikkelde helicopterview.

Aanbod

De opdrachtgever biedt je een prima arbeidsvoorwaardenpakket en de gelegenheid om bij te dragen aan aansprekende projecten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.