Zelfstandig Uitvoerder Utiliteitsbouw en verantwoordelijk voor KAM – Eindhoven

Introductie

Vanwege de grote omvang van de orderportefeuille met utilitaire- en woningbouwprojecten is de opdrachtgever met spoed op zoek naar een ervaren zelfstandige uitvoerder utiliteitsbouw die zich ook bezig houdt met KAM taken, goed kan communiceren met de opdrachtgever en op korte termijn beschikbaar is.

Organisatie

Bij de opdrachtgever is het dagelijks plezier in het werk net zo belangrijk als de inhoud van de functie. Bij het bedrijf heerst een informele bedrijfscultuur waar betrokkenheid, ondernemerschap én samenwerking centraal staan. Er is volop ruimte voor initiatieven, ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Kortom een allround, eigentijdse aannemer met robuuste projecten die zich vooral richt op utiliteit- en woningbouw, waarbij een belangrijk deel in eigen beheer wordt ontwikkeld. Ze ontwikkelen, bouwen en onderhouden. De medewerkers vormen de solide basis van het bedrijf. Het is een evenwichtige organisatie met zelfkennis.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van een campuscomplex. Deze moet het centrale punt zijn waar kruisbestuiving leidt tot innovatie, experimenten & verduurzaming. Het complex krijgt een sterk groen karakter met een mix van dynamische verblijfsplekken. In het ontwerp is op verschillende manieren invulling gegeven aan verduurzaming. Je werkt nauw samen met de projectleider. Je bewaakt de voortgang en houdt de kosten en opbrengsten scherp in de gaten. Je zit bouwvergaderingen voor en je ziet toe op de kwaliteit van de werkzaamheden. Samen met een voorman ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de bouwplaats. En niet te vergeten ben je verantwoordelijk voor de KAM taken.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO diploma Bouwkunde en ten minste 5 jaar ervaring als uitvoerder op grotere projecten. Je bent communicatief vaardig, gedreven en hebt een mensgerichte instelling. Verder bezit je over een goed ontwikkelde helicopterview.

Aanbod

Naast een goed primair en secundair arbeidsvoorwaarden pakket heb je een laptop en mobiele telefoon tot je beschikking. Er zijn voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via cursussen en workshops

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.