Zelfstandig Uitvoerder Gestapelde Woningbouw. – Rotterdam

Introductie

Uitdagende vacature voor een zelfstandig uitvoerder die kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Rotterdam. Het bedrijf is actief in grootschalige woningbouw, utiliteitsbouw en transformatie. Er wordt gewerkt volgens de LEAN methodiek. Ook heeft de organisatie verschillende divisies met genoeg ontwikkelingsmogelijkheden.

Functie

Als zelfstandig uitvoerder gaat u de kwaliteit van het bouwproces bewaken. Een belangrijk onderdeel van uw taak is communicatie met alle betrokken partijen: bouwdirectie, architect en constructeur. Belangrijk en verantwoordelijk werk, waarbij het aankomt op kennis van een moderne manier van plannen, bouwsystemen, kostenbewaking en inzet van mensen en materieel. Ook zorgt u ervoor dat op de bouwplaats de CAO-voorschriften worden nageleefd en ziet u toe op een ordelijke gang van zaken. De projecten worden organisatorisch begeleid en ondersteund door het bedrijfsbureau. U rapporteert aan de bedrijfsleider.

Functie-eisen

U heeft een bouwkundige opleiding op MTS/HTS niveau en minimaal vijf jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder. Uw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, u bent flexibel, gedreven en altijd bereid om een tandje meer te zetten. U woont in Zuid-Holland of Noord-Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u uitstekende arbeidsvoorwaarden en technisch inhoudelijk uitdagende projecten. Daarnaast is er ruimte voor professionele en persoonlijke groei.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.