Zelfstandig Uitvoerder Bouw (Vaste Baan) – Alkmaar

Introductie

In de functie van uitvoerder zorg jij er voor dat het werk op de bouwplaats iedere dag volgens planning verloopt en bewaak je de veiligheid op de bouwplaats.

Organisatie

Onze opdrachtgever, een regionaal opererend aannemingsbedrijf, is actief in alle disciplines van de bouw. Voor het bedrijf zijn zo’n 100 mensen werkzaam en de projectgrootte kan oplopen tot 20 miljoen. Projecten worden deels vanuit eigen ontwikkeling gerealiseerd.

Functie

Er zijn een tweetal projecten waar jij op ingezet kan worden. Het eerste project zijn grondgebonden woningen te Heiloo. Het tweede project betreft een appartementencomplex met commerciële plint te Heerhugowaard. Je bent onderdeel van het projectteam en rapporteert aan de projectleider. Op het project draag jij de verantwoordelijkheid voor de veiligheid, het budget, de kwaliteit en planning. Je stuurt zowel eigen personeel als onderaannemers aan. Naarmate het project vordert word je ondersteunt door een assistent uitvoerder.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. Je hebt enkele jaren ervaring in de functie van uitvoerder en je bent woonachtig in de kop van Noord Holland. Tevens ben je in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL en BHV. Je bent bovendien een teamspeler en je hebt de potentie/ambitie om door te groeien naar de functie van hoofduitvoerder.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.