Zelfstandig Uitvoerder Bouw – Alkmaar

Introductie

In de functie van uitvoerder zorgt u dat het werk op de bouwplaats iedere dag volgens planning verloopt en bewaakt u de veiligheid op de bouwplaats.

Organisatie

Onze opdrachtgever, een regionaal opererend aannemingsbedrijf, is actief in alle disciplines van de bouw. Voor het bedrijf zijn zo’n 100 mensen werkzaam en de projectgrootte kan oplopen tot 20 miljoen. Projecten worden deels vanuit eigen ontwikkeling gerealiseerd.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van het project. U controleert het geleverde materiaal op basis van kwaliteit en hoeveelheid, stuurt eigen mensen en onderaannemers aan en u houdt de urenstaten bij. U voert de dagelijkse administratie zoals werkrapportages, betalingstermijnen en planningen. Bovendien bent u verantwoordelijk voor het bijhouden van de V&G plannen. U rapporteert aan de hoofduitvoerder.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde. U hebt enkele jaren ervaring in de functie van uitvoerder en u bent woonachtig in de kop van Noord Holland. Tevens bent u in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL en BHV. Daarnaast bent u een teamspeler, heeft u de potentie/ambitie om door te groeien naar hoofduitvoerder en bent u bereidt om assistenten te begeleiden.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u na deze periode een contract aangeboden door onze opdrachtgever. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.