Zelfstandig Projectontwikkelaar Woningbouw – Amsterdam

Introductie

Als zelfstandig projectontwikkelaar wordt er veel van jou verwacht! Je zult geheel zelfstandig een afdeling projectontwikkeling vorm moeten geven. Een hele uitdaging, durf jij het aan!

Organisatie

Je komt te werken bij een aannemingsbedrijf dat vooral actief is in de woningbouw. Projecten worden gerealiseerd in en rondom Amsterdam. Deze partij maakt onderdeel uit van een groot landelijk opererend aannemingsbedrijf.

Functie

In deze functie wordt er veel van je verwacht. Je zult geheel zelfstandig een nieuwe afdeling projectontwikkeling vorm moeten geven. Je bent verantwoordelijk voor jouw project vanaf acquisitie tot aan de uitvoering. Je zult zelf de architect en constructeur moeten selecteren en contact moeten onderhouden met alle overige betrokken partijen. De focus zal liggen op woningbouw maar mag gecombineerd worden met commercieel vastgoed. Er wordt van je verwacht om in eerste instantie kleinere projecten te ontwikkelen. Worden er successen geboekt dan kan de afdeling verder uitgebouwd worden.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een diploma MBO of HBO bouwkunde. Veel belangrijker is jouw ervaring in de ontwikkeling van (woningbouw) projecten. Voor deze functie ben je ondernemend, durf je risico’s te nemen en toon je initiatief. Je bent gewend om zelfstandig te werken.

Aanbod

Onze opdrachtgever wens je direct in vaste dienst te nemen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de UTA CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.