Zelfstandig Projectleider – Sliedrecht

Introductie

In verband met de groei van de orderportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een gedreven projectleider.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Sliedrecht. Het bedrijf kenmerkt zich door een plezierig werkklimaat en langdurige dienstverbanden.

Functie

U bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. Het betreft met name woningbouwprojecten. U stuurt de onderaannemers aan en bewaakt de voortgang van adviseurs en leveranciers. U heeft de operationele leiding over het uitvoeringsteam dat bestaat uit de werkvoorbereiding, uitvoerders en bouwvakkers. U stuurt één of meerdere projecten aan, afhankelijk van de projectgrootte. Ook het afhandelen van meer- en minderwerk valt onder uw verantwoordelijkheid. U zorgt ervoor dat de projecten correct worden uitgevoerd binnen de vastgestelde raamvoorwaarden. U voert beoordelingsgesprekken met uw medewerkers en ziet toe op hun persoonlijke ontwikkeling. U rapporteert aan de directie.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde en minimaal 8 jaar ervaring als zelfstandig projectleider U bent organisatorisch en financieel sterk en u beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. U bent een echte teamspeler die op een coachende wijze leiding geeft. U bent een echte aanpakker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast is er veel aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.