Zelfstandig Kopersbegeleider. (Vaste Baan) – Leiden

Introductie

Zelfstandige functie bij een ontwikkelende aannemer voor een kopersbegeleider met 5 jaar ervaring die toe is aan een volgende stap!

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf kenmerkt zich door een hechte cultuur en langdurige dienstverbanden. Ze zijn actief op het gebied van nieuwbouw, projectontwikkeling, onderhoud, renovatie en verbouw. Met reeds 45 jaar ervaring in het vak hebben ze tal van aansprekende projecten gerealiseerd.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van kopers bij de keuzes voor meer- of minderwerk. Je houdt kopers op de hoogte over de voortgang van de bouw en onderhoudt de interne en externe contacten. Ook het opstellen en beheren van een complete standaard keuzelijst valt onder jou verantwoordelijkheid. Jij bent de vraagbaak voor kopers en staat deze met raad en daad bij.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal vijf jaar ervaring als kopers begeleider. Je hebt een commercieel gevoel, bent communicatief vaardig en gaat klantgericht te werk. Daarnaast werk je zelfstandig en punctueel. Je hebt ervaring met Autocad. Je bent collegiaal en je gaat jou verantwoordelijkheden niet uit de weg. Je bent woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Leiden.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel voorafgaand een detacheringsperiode. De opdrachtgever biedt jou verder een uitdagende functie waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.