Zelfstandig Kopersbegeleider. – Leiden

Introductie

Zelfstandige functie bij een ontwikkelende aannemer voor een kopersbegeleider met 5 jaar ervaring die toe is aan een volgende stap.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer gevestigd in de regio Leiden. Het bedrijf kenmerkt zich door een hechte cultuur en langdurige dienstverbanden.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het begeleiden van kopers bij de keuzes voor meer- of minderwerk. U houdt kopers op de hoogte over de voortgang van de bouw. U onderhoudt interne en externe contacten. Ook het opstellen en beheren van een complete standaard keuzelijst valt onder uw verantwoordelijkheden. U bent de vraagbaak voor kopers en staat deze met raad en daad bij.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en minimaal vijf jaar ervaring als kopersbegeleider. U heeft commercieel gevoel, bent communicatief vaardig en gaat klantgericht te werk. U werkt zelfstandig en punctueel. U bent vaardig met Autocad. U bent collegiaal en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U woont in een straal van 30 kilometer rondom Leiden.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende functie waarbij u veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.