Zelfstandig Calculator – Alkmaar

Introductie

Bent u een gedreven, accurate en efficiënte calculator die ervaring heeft met renovatie en nieuwbouw? Reageer dan!

Organisatie

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in renovatie- en verbouwprojecten, vooral in bewoonde toestand. Voor de organsiatie zijn 90 menen werkzaam en projecten worden gerealiseerd in Noord Holland.

Functie

Als calculator bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van detailbegrotingen ten behoeve van de uitvoering van projecten. U bent in staat actief mee te denken over bouwsystematiek, detaillering, planning en logistiek en in staat om een project vanaf een eenvoudige schets fictief te bouwen en te doorgronden.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde en acteert u op HBO werk- en denkniveau. Kennis van Ibis trad in revit is een pre.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u daarna een vast contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.