Zelfstandig bouwkundig calculator. – Utrecht

Introductie

Bouwkundig Calculator, particulier werk van nieuwbouw woningen, verbouw en renovaties.

Organisatie

De organisatie is een familiebedrijf en is actief binnen de woningbouw, utiliteitsbouw, en retail sector en heeft een breed pakket aan werkzaamheden van nieuwbouw (particulier), verbouw en renovatie. De projecten worden binnen een straal van 40 km van Utrecht gerealiseerd.

Functie

De werkzaamheden bestaan uit het opzetten en uitwerken van kostenramingen en calculaties en je adviseert de klant bij zijn of haar droom bouwplannen.
Je stelt offertes

Functie-eisen

De Calculator heeft minimaal een MTS-bouwkunde diploma en 3 jaar werkervaring als calculator. Je kan overweg met automatiseringsprogramma MS Word en MS Excel, Ibis-trad en Afas. Je hebt een flexibele en accurate instelling en je bent woonachtig in de regio Utrecht.

Aanbod

De organisatie biedt jou na de afgesproken inleen periode een vaste betrekking aan. De beloning is marktconform en je kan rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, sturen naar enkele opdrachtgevers. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.