Young Professionals – Rotterdam

Introductie

Kom je (bijna) uit de school- of collegebanken en weet je nog niet welke job het beste bij je past of ben je al aan de slag maar had je meer verwacht van jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt dan is Centerpoint jouw nieuwe werkgever!

Organisatie

In 2006 scherpt Centerpoint haar missie aan: Werken vanuit uw perspectief. Want dat is per slot van rekening in het belang van alle betrokken partijen. Opdrachtgevers willen professionals aantrekken die niet alleen aan alle functie-eisen voldoen maar ook hun talenten volledig tot ontplooiing willen brengen. En bouwprofessionals willen de mogelijkheid hebben om zich verder te ontwikkelen om hun ambities te verwezenlijken. Centerpoint is daarbij de professionele intermediair die het geheel in goede banen leidt.

Functie

Tijdens een oriënterend gesprek willen we weten waar je nu staat, waar je heen wil en vooral wat je wil bereiken. Dat je wil groeien in kennis, ervaring en professionaliteit spreekt voor zich. Daarom gaan we met name dieper in op het, door jou vooraf (online) opgestelde, competentieprofiel. We meten welke competenties en persoonlijke eigenschappen extra aandacht nodig hebben en welke aanvullende scholing daarvoor nodig is. We bespreken ook je talenten en hoe we die het beste kunnen inzetten. Vervolgens gaan we samen vaststellen op welke manier Centerpoint jouw ambities kan helpen verwezenlijken.

Functie-eisen

Kom je (bijna) uit de school- of collegebanken en weet je nog niet welke job het beste bij je past of ben je al aan de slag maar had je meer verwacht van jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt dan is Centerpoint jouw nieuwe werkgever! Heb je een MTS, HTS of TU Bouwkunde of Civiele Techniek opleiding dan ben jij de Young Professional die we zoeken.

Aanbod

Je start bij Centerpoint met een aantrekkelijk salaris dat, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ligt tussen de € 2500,- en € 2800,- bruto per maand en een onbelaste vergoeding van 50 euro per maand. De UTA-CAO is van toepassing dus heb je recht op 40 vakantie- en ADV dagen en 3 Kort Verzuimdagen. Bovendien is je pensioenopbouw goed geregeld en ben je goed verzekerd. Je hebt, per jaar, recht op 5 doorbetaalde studiedagen en je kan aanspraak maken op een persoonlijk opleidingsbudget van € 2500,00 per jaar zodat je je ook, via aanvullende opleidingen, verder kan ontwikkelen..

Heb je de eerste 12 maanden met goed gevolg afgerond dan zorgen we bovendien voor een leaseauto. Heb je na 3 jaar het Young Professional programma afgerond dan zorgt jouw consultant voor een vaste baan die je op het lijf is gesneden bij één van onze vaste relaties.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.