Wervoorbereider nieuwbouw (vaste baan) – Amersfoort

Introductie

Werkvoorbereider nieuwbouw, die zelfstandig het hele bouwproces wil coördineren en werkt volgens het BIM proces.

Organisatie

De organisatie is een grote aannemer van nieuwbouw, onderhoud en transformatie projecten van woningbouw, appartementen en utiliteitsbouw. De organisatie werkt volgens het BIM proces en de werkvoorbereiders hebben een cruciale rol binnen de realisatie.

Functie

Deze functie is een echte allround werkvoorbereiders functie want je bent bezig met alle disciplines binnen het BIM model, de bouwkunde, constructie en installaties. Jij coördineert het hele bouwproces van het project en je onderhoud met alle betrokken partijen de contacten. Je bent actief met de planning, werktekening en de inkoop.
Naast de coördinerende functie die je hebt verbind je actief alle partijen en zo hou jij grip op het hele bouwproces en deadlines.

Functie-eisen

Je bent gedreven en nauwkeurig en je beschikt over een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en je bent gedreven met het BIM proces en Revit.
Voorkeur gaat uit naar een werkvoorbereider met minimaal 2 jaar werkervaring in de nieuwbouw van woningen, appartementen of utiliteitsbouw.

Aanbod

Je kan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO bouw en infra en goede doorgroei mogelijkheden binnen de organisatie.
De werksfeer is informeel en de organisatie hecht waarde aan betrokkenheid en directe korte lijnen.

Het betreft hier een vast dienst verband waar eerst een detacheringsperiode aan vooraf gaat.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.