Werkvoorbereider ZZP-er – Nijmegen

Introductie

Een bijzonder woonzorgconcept op een prominente plek. Aan de ”andere kant van de Waal” komt in Nijmegen een nieuw stadsdeel tot leven: de Waalsprong. Een prachtig gebied dat volop in ontwikkeling is en straks een vijfde van alle Nijmegenaren huisvest. Living-Inn Nijmegen komt in het nieuwe stedelijke hart van de Waalsprong te liggen: Hof van Holland. Voor dit unieke project ben ik met spoed op zoek naar een werkvoorbereider op ZZP basis.

Organisatie

Living-Inn is een woonzorgconcept waar senioren en starters veilig een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Een fijne woonomgeving waar ontmoeten centraal staat. Zorgeloos samen genieten, omringd door vele voorzieningen. Met aandacht voor elkaar bouwen jong en oud hier aan het goede leven. De opdrachtgever bouwt levensloopbestendige appartementen. De luxe woningen zijn licht en hebben elk een ruime buitenruimte. Een professionele zorgaanbieder is binnen Living-Inn aanwezig. De actieve senior én de senior die iets minder mobiel is, allebei kunnen ze hier aangenaam leven. De starters appartementen zijn knus en ze kunnen onder de huurtoeslaggrens wonen maar de opdrachtgever is wel op zoek naar starters die geloven en meebouwen aan samen goed leven. De starters dragen zo gelijk een steentje bij aan het welzijn van hun senioren buren

Functie

Als werkvoorbereider draag je zorg voor het bewaken van budget, planning en kwaliteitseisen. Ben je verantwoordelijk voor het aanmelden van projecten bij de diverse instantie(s) en het aanvragen van de benodigde vergunningen en ontheffingen. In het bouwteam bespreek je met de projectleider de begrotingen en calculaties en controleer je de tekeningen van de architect en constructeur. Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van het bouwproject en maakt en toetst de werk- en inkoopplanning. De standplaats is Nijmegen.

Functie-eisen

Je hebt een relevante MBO- of HBO diploma Bouwkunde en enkele jaren ervaring opgedaan in de bouwsector. Je kunt werken met relevante systemen zoals AutoCad en Microsoft Office. Je bent stressbestendig, flexibel en communicatief vaardig. Je beschikt over een diploma VOL-VCA.

Aanbod

Een ontzettende afwisselende functie waarin je zelfstandig jouw bouw kunt regelen. Mooi en uitdagend project. De bouw van het project start binnenkort en de verwachte oplevering vindt plaats in 2023.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.