Werkvoorbereider (woningbouw) – Woerden

Introductie

Jij bent de werkvoorbereider die alles tot in de puntjes regelt en graag aan projecten in de woningbouw en dan met name grondgebonden woningbouw en luxe villa’s.

Organisatie

De opdrachtgever bestaat dit jaar 90 jaar en met een naam in bouwen. Het is een echt familiebedrijf met als fundament betrouwbaarheid, vakmanschap en een toekomstgerichte blik in de bouw. Waar ze bekend om staan is de servicegerichte mensen die er werken die samen een naam hoog te houden hebben. Dankzij de kennis en het vakmanschap binnen de werkmaatschappijen projectontwikkeling, bouw en bouwkundig onderhoud zijn wij in staat een integraal product te leveren gedurende de gehele levenscyclus. Verder heerst er een platte structuur en wordt er effectief gewerkt, om een voorbeeld te noemen calculatie en werkvoorbereiding zijn grotendeels geïntegreerd en hierdoor kunnen wijzigingen snel worden doorgevoerd.

Functie

Als werkvoorbereider ben je natuurlijk verantwoordelijk voor het perfect voorbereiden van het project op locatie van begin tot eind. Hierbij zijn kijk op kosten, goed communiceren en flexibiliteit erg belangrijke items. Je bent iemand die denkt in oplossingen en vrij flexibel. Dit doe je van A tot Z waarbij je ook te maken krijgt met inkoop, facturatie en financiële voortgang.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO Bouwkunde diploma met minimaal 3-4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijk functie. Je hebt ervaring in de werkvoorbereiding in de woningbouw met als voorkeur grondgebonden woningen en luxe villa’s. De projectgrootte varieert van 300k t/m 15 mio. Verder is een rijbewijs gewenst en ben je woonachtig binnen straat van 40 km van de omgeving Woerden. Thuiswerken behoort ook tot de opties.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Daarnaast wordt de UTA CAO gehanteerd en is het salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.