Werkvoorbereider (woningbouw) Vaste baan – Hardinxveld-Giessendam

Introductie

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en wil jij als werkvoorbereider werken in de woningbouw? Dan zoeken wij jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer uit de regio Dordrecht die met name actief is in de woningbouw. In de hedendaagse nieuwbouw hebben klanten steeds nieuwe wensen en deze worden vertaalt door middel van een gestandaardiseerd product, een functioneel en doelmatig product of een maatpak. Door doelgroeponderzoek (zoals inspraakavonden), plan- en productontwikkeling en marketing te integreren, zijn ze meer dan andere bouwers in staat kopers wensen te beantwoorden met een product op maat én een efficiënt ingericht bouw- en verkoopproces.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van meerdere woningbouwprojecten in Zuid-Holland. Je hebt inkoop ervaring omdat je in deze functie ook de inkoop zal vervullen. Je werkt nauw samen met jou collega werkvoorbereiders vanuit het kantoor. Regelmatig bezoek je de projecten. Je rapporteert aan de projectleider en de project grootte zullen variëren.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO bouwkunde diploma met voorkeur voor HBO. Je bent in het bezit van een VOL VCA en minimaal 5 jaar ervaring in een gelijke functie.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienst verband met voorafgaand eventueel een detacheringsperiode. Verder wordt de UTA CAO gehanteerd.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.