Werkvoorbereider Woningbouw – Utrecht

Introductie

In deze functie bent u de drijvende kracht voor de nieuwbouw van woningen. Uw kennis en ervaring zal de nodige bijdrage moeten leveren om deze nieuwe discipline tot een succes te maken.

Organisatie

Onze opdrachtgever is van origine een utiliteitsbouwer. De laatste jaren heeft zij zich gericht om haar eigen portefeuille, kantoren, te transformeren naar appartementen. Inmiddels richt zij zich ook op de ontwikkeling van woningen. Dit kan in opdracht van of uit eigen ontwikkeling.

Functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren werkvoorbereider, MTS of HTS bouwkunde, die zijn sporen heeft verdiend in de woningbouw, nieuwbouw. U zult worden ingezet op nieuwbouwprojecten waar u de gehele werkvoorbereiding voor vervaardigt. U bent betrokken vanaf het voortraject waar uw kennis en ervaring de nodige bijdrage zal moeten leveren. Daarnaast bent u cijfermatig onderlegd en bent u in staat om kleinere calculaties te maken.

Functie-eisen

U bent in het bezit van een diploma MTS of HTS bouwkunde en u hebt daarnaast minimaal 5 jaar ervaring in de woningbouw. U bent in staat om geheel zelfstandig de technische en organisatorische werkvoorbereiding te verzorgen. U bent woonachtig binnen een straal van 20 km rondom Utrecht. U staat open voor vernieuwingen en u durft, buiten uw dagelijkse taken en verantwoordelijkheden, initiatief te tonen. Deze vrijheid wordt u geboden.

Aanbod

Het gaat hier in eerste instantie om een detacheringsperiode van 12 maanden. Na deze periode kan er door onze opdrachtgever een arbeidsovereenkomst worden aangeboden. Deze zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.