Werkvoorbereider Woningbouw 8686 – Rotterdam

Introductie

Veelzijdige functie voor een zelfstandige werkvoorbereider met een sterke affiniteit voor woningbouw. Ervaring in grootschalige woningbouw is een harde eis.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer met een informele bedrijfscultuur en met name actief in woningbouw. Projecten worden uitgevoerd in de Randstad.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de plantechnische, logistieke en bouwtechnische werkvoorbereiding en begeleiding van één of meerdere projecten. U heeft een adviesrol waarin u gevraagd en ongevraagd advies geeft. U rapporteert aan de projectleiding en informeert deze over risico’s en knelpunten van projecten. U verzorgt de inkoop en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling. Ook meer en minder werk valt onder u verantwoordelijkheid. U stelt alternatieven voor en doet eventueel nadere aanbevelingen. U bent mede verantwoordelijk voor de projectmatige werkvoorbereidingsorganisatie. U rapporteert aan de projectleiding. U werkt vanaf kantoor.

Functie eisen

U heeft minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider van woningbouw projecten. U heeft minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding, richting bouwkunde. U bent communicatief en cijfermatig sterk en u bent stressbestendig. U heeft een goed analytisch vermogen, u bent flexibel en beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden. U staat stevig in uw schoenen en u bent ambitieus. Ervaring met LEAN en BIM is een pre. U woont in de regio Den Haag, Utrecht of Rotterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u, naast prima arbeidsvoorwaarden, de kans om een bijdrage te leveren aan de realisatie van aansprekende projecten. Gezien de groei van de organisatie zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Caroline Wassenaar 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden