Werkvoorbereider Wegenbouw – ’s Hertogenbosch

Introductie

Wij zoeken per direct voor onze opdrachtgever werkvoorbereider Civiel. Bent u toe aan een nieuwe uitdaging?

Organisatie

Voor een regionale aannemer in de wegenbouw zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider met ervaring. Het bedrijf kenmerkt zich als een informele organisatie met doorgroei kansen.

Functie

Als werkvoorbereider verzorgt u de voorbereiding en de begeleiding van het (deel)project civiele constructies. U denkt mee in het bepalen van de meest efficiënte werkwijze, U ondersteunt de uitvoerders bij het opstellen van planningen, materieelbehoefte, schema’s en draaiboeken. U bereidt aanbestedingsprocedures voor, coördineert deze en wikkelt ze af. U maakt kostprijsbegrotingen aan de hand van het bestek, tekeningen en andere gegevens en legt risico’s vast. U levert de gevraagde gegevens t.b.v. wet en regelgeving op gebied van KAM en veiligheid.

Functie eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen dient u te voldoen aan de volgende eisen. Een afgeronde opleiding MBO/HBO civiele techniek, en ervaring in de wegenbouw is essentieel. U bent een procesdenker en u bent in staat om proactief enkele stappen vooruit te denken. U heeft een gezonde dosis zelfdiscipline. Verder werkt u secuur, georganiseerd en u heeft overzicht. Ook geeft u opvolging aan afgesproken procedures. Verder heeft u ervaring met middelgrote tot grote projecten. Bent u commercieel en heeft u financieel besef. Ook bent u communicatief sterk en in staat om projectteam vanuit uw rol te beïnvloeden.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u veel vrijheid bij de uitvoering van uw werkzaamheden. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen, zowel primair als secundair

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.