Werkvoorbereider Verbouw – Rotterdam

Introductie

Met spoed gezocht: communicatief vaardige werkvoorbereider verbouw.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in nieuwbouw en verbouw.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van meerdere verbouwprojecten. De grootte van de projecten is zeer gevarieerd. Ook de aard van de projecten is gevarieerd, van brandschades tot verbouw van woningen, bedrijfspanden en kantoren. De projecten bevinden zicht voornamelijk in de regio Rijnmond. U stuurt in- en extern personeel aan. U controleert tekeningen, koopt materiaal in en onderhoudt contacten met opdrachtgevers. U bent regelmatig buiten op de projecten aanwezig.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde en 5 jaar recente werkervaring als werkvoorbereider bij een middelgrote aannemer. U werk zelfstandig, bent stressbestendig en flexibel. U woont in de regio Rotterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een prima pakket arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.