Werkvoorbereider – Veldhoven

Introductie

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider die door wil groeien naar de functie van projectleider!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer in de regio Brabant. Het bedrijf is actief in woningbouw en utiliteitsbouw. De projectgrootte is zeer gevarieerd.

Functie

U draagt zorg voor de werkvoorbereiding van bouwprojecten, u stelt planningen en inkoopschema’s op, controleert het bestek en de tekeningen en distribueert deze. U onderhoudt contacten met opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers en leveranciers en beoordeelt de door hen opgestelde offertes. U verricht de kostenbewaking vanuit de werkbegrotingen. U werkt nauw samen met de projectleiding en uitvoering.

Functie eisen

U heeft een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en minimaal drie jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider. U bent vaardig met Autocad en Microsoft Office. U bent oprecht geïnteresseerd in het totale bouwproces. Verder bent u ambitieus, gedreven en gericht op verdere ontwikkeling. U heeft kwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan en u gaat klantgericht te werk. U woont in Noord Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een gezond bedrijf met een informele werksfeer.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-8200301

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.