Werkvoorbereider. Vaste baan! – Veldhoven

Introductie

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider die door wil groeien naar de functie van projectleider!

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer in de regio Brabant. Het bedrijf is actief in woningbouw en utiliteitsbouw. De projectgrootte is zeer gevarieerd.

Functie

Je draagt zorg voor de werkvoorbereiding van bouwprojecten, je stelt planningen en inkoopschema’s op, controleert het bestek en de tekeningen en distribueert deze. Verder onderhoud je contacten met opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers en leveranciers en beoordeelt de door hen opgestelde offertes. Je verricht de kostenbewaking vanuit de werkbegrotingen. Je werkt nauw samen met de projectleiding en uitvoering.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding bouwkunde en minimaal drie jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider. Je bent vaardig met Autocad en Microsoft Office. Je bent oprecht geïnteresseerd in het totale bouwproces. Verder ben je ambitieus, gedreven en gericht op verdere ontwikkeling. Je hebt kwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan en je gaat klantgericht te werk. Je woont in Noord Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een gezond bedrijf met een informele werksfeer.

Inlichtingen

oor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.