Werkvoorbereider vaste baan! – ‘s-Hertogenbosch

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren werkvoorbereider die van complexiteit houdt!. Bij de opdrachtgever, een ontwikkelende aannemer, houden de mensen van korte lijnen, inventiviteit en complexiteit. Dat maakt dat de mensen trots zijn om hier te werken en op wat ze bouwen.

Organisatie

Focus, aanpassingsvermogen en beweging dat is wat de opdrachtgever vraagt van zijn mensen. Met elkaar de juiste keuzes maken, toekomstbestendig en klantgericht inspelen op een veranderende wereld. De mensen maken het verschil.!

Functie

Je bent een flexibele en innovatieve professional met daadkracht die dit weet in te zetten bij het realiseren van woningbouw- en/of complexe utilitaire projecten. Als werkvoorbereider lever je een positieve bijdrage aan de doelstelling van de opdrachtgever mede dankzij jouw creativiteit en technische kennis.

Functie-eisen

Je hebt afgeronde HBO diploma richting bouwkunde. Je bent bekend met trends in de bouw zoals virtueel bouwen, Lean, Breeam en nieuwe contractvormen. Je hebt oog voor detail en ondernemerschap. Je bent klant- en resultaatgericht en het ondernemerschap zit in je bloed. Je bent communicatief sterk en kan moeiteloos schakelen tussen de betrokken partijen.

Aanbod

Het betreft een vaste functie en het salaris is markconform. Verder heb je een leaseauto ter beschikking en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels cursussen, workshops en opleidingen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.